Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bilal539

80+ Silver
O nasıl oluyor hocam kaçırmayın
600tl kredi verdi wincredit kampanyasından birde yüzde 20 kuponum vardı ikisi birleşince
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yorumdan önceki sayfada (606) attığım fotoğrafa bak kullandığım keycapsler aynısının siyahı. Tüm tuşlar olmuyor. Ama kısmen geneli oturuyor
temudaki uyumlu ve pbt seninkiler abs bir tık kötü bence.

bende f tuşları fn e basmadan çalışlıyor nasıl düzelecek bu demin düzeldiydi gene bozuldu biossuz yöntemi neydi

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf Bahadır
Sağ olun hocam. Eski klavyem için almıştım bende hyperx pudding aynısı acaba diye merak etmiştim. Ses ve basış hissi büyük ihtimalle abs plastik olmasında hyperx'in. Stok keycapsler pbt ve doubleshot diye geçiyor sanırım. Bende puding düşünüyorum ama kaliteli puding olmayınca da ses kalitesi düşüyor malesef. Kalitelileri de hemen hemen klavye parasına geldiği için biraz düşündürüyor.
Evet hyperx abs. Orjinalinin adını bilmiyorum ama iki katmandan oluşuyor. içi farklı dışı farklı renk. bence pudding takılabilir bilir hocam. Seste aşırı bozulma olmuyor. Hissiyat olarak kalite biraz düşüyor ama, görüntüye değer. Pişman değilim :D

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf Bahadır
biraz geç oldu kusura bakma . son olarak beyaz siyahtan çok daha güzel duruyor. siyah sesi daha tok ve siyahın sesi benim daha çok hoşuma gitti. ama rgb sinden dolayı beyazı kullanacağım diğerini kardeşime vereceğim :)
Bak bu tam olmuş işte :D keycaps linki var mı

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Doğukan
600tl kredi verdi wincredit kampanyasından birde yüzde 20 kuponum vardı ikisi birleşince
Mesaj otomatik birleştirildi:

temudaki uyumlu ve pbt seninkiler abs bir tık kötü bence.
hocam siyahı kullanıyorsanız ışıklarını beyaz yapıp atma şansınız var mı ona göre sipariş geçicem zahmet olmazsa

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Nuri Emir kaygusuz

Bilal539

80+ Silver
hocam siyahı kullanıyorsanız ışıklarını beyaz yapıp atma şansınız var mı ona göre sipariş geçicem zahmet olmazsa
Kutusuna kaldırdım birde ondada pudding keycaps taktım ya ben o yüzden ikisinin şiddeti aynı sadece siyahın kendi tuşu siyah olduğu için ışığı absorbe ediyor size düşük geliyor olabilir.

Top Bottom