Vanessa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
ıkısının boyutu aynımı beyazla sıyahınAlıntıyı görüntüle
İlk modifiyeli foto benden olsun bakalım. Beyazın sesi daha çok hoşuma gittiği için switchlerini siyaha taşıdım
ıkısının boyutu aynımı beyazla sıyahınAlıntıyı görüntüle
İlk modifiyeli foto benden olsun bakalım. Beyazın sesi daha çok hoşuma gittiği için switchlerini siyaha taşıdım
beyazın rgb daha mı ıyı bırde kalıtelerı aynımı kralbiraz geç oldu kusura bakma . son olarak beyaz siyahtan çok daha güzel duruyor. siyah sesi daha tok ve siyahın sesi benim daha çok hoşuma gitti. ama rgb sinden dolayı beyazı kullanacağım diğerini kardeşime vereceğim![]()
İki tane aula mı? Öyle ise kaçırmaİki tane kalvye vergi dahil 1000TL alınır mı ne diyorsunuz?
fn+b basınca gözüküyor. Üstteki rakamlara bakın yeşil yanacaklar.şarjı nası görüyoz
rgb farkı yok ikisininde ışık şiddeti aynıbeyazın rgb daha mı ıyı bırde kalıtelerı aynımı kral
evet iki tane aula vergi dahil 1000TLİki tane aula mı? Öyle ise kaçırma
kalite aynı ama siyah daha tok sesi daha ağırabibeyazın rgb daha mı ıyı bırde kalıtelerı aynımı kral
1 den 0 a kadar yüzde 10 şeklinde mi hocamfn+b basınca gözüküyor. Üstteki rakamlara bakın yeşil yanacaklar.
Hocam siyahı yazı yazarken falan daha iyi olur değil mi?biraz geç oldu kusura bakma . son olarak beyaz siyahtan çok daha güzel duruyor. siyah sesi daha tok ve siyahın sesi benim daha çok hoşuma gitti. ama rgb sinden dolayı beyazı kullanacağım diğerini kardeşime vereceğim![]()
yes1 den 0 a kadar yüzde 10 şeklinde mi hocam
O nasıl oluyor hocam kaçırmayınrgb farkı yok ikisininde ışık şiddeti aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet iki tane aula vergi dahil 1000TL
Bu yorumdan önceki sayfada (606) attığım fotoğrafa bak kullandığım keycapsler aynısının siyahı. Tüm tuşlar olmuyor. Ama kısmen geneli oturuyorSelamlar arkadaşlar, ben de klavyenin beyazını satın aldım 2-3 gün öncesinde. Sorum şu ki aşağıya ekleyeceğim keycapler uyar mı? ve de taktıktan sonra sesi değişir mi? Teşekkürler.