❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aj159 tekrar stok gelirse diye bekliyorum ama sizce gelir mi hocam gelmezse benimde aklımda mad r var
gelırmı bılmem mad r alacaksan bataryası bı tık uzebılır gram ve 8k senın sorun olmazsa bence attıgımı al

bende 13 kasımdan beri '' Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı konumuna geld'' yazıyor ne zaman gelir acaba
1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemek kolay da hocam güncelledikten sonra yazılımda çok sıkıntı çeken var.
Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo hala

1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo hala
Anlamadım hocam sorunu tam PC yi kapatınca hala rgb yanmasını mı soruyorsunuz? PC yi kapatmadan klavyenin altındaki yerden kapatabilirsiniz klavyeyi.

Hangisine çekecem hocam 2.4 den ortayamı kapanması için rgblerin
tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.

tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.
Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.

Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.
Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.

Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.
Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin için

Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin için
rica ederim hocam bende klavyeyi bilmiyorum daha bildiğim kadarıyla çözüm bulmaya çalıştım başkaları belki yardım eder daha kesin çözüm vardır belki.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,103
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri