borsakaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Bütçe
- 18000
1 tl yukarı çıkamam ikinci el olur nvidia düşünüyorum nvidia reflex için ama 7700xt de alabilirim ikinci el temiz 12kya 3080 alabilirim birde miningli alınır mı
7500f düşünüyorumişlemciniz nedir
miningsiz kart alınmaz diye bir durum yok1 tl yukarı çıkamam ikinci el olur nvidia düşünüyorum nvidia reflex için ama 7700xt de alabilirim ikinci el temiz 12kya 3080 alabilirim birde miningli alınır mı
evet bende böyle düşünüyorum ama 3080 daha ucuz dediğim gibi ve daha güçlü hangisini tercih etmeliyimminingsiz kart alınmaz diye bir durum yok
alınır
ama
kart ne kadar ne şartlarda kullanıldı çok aşırı yüklenildi mi iyi bilmek lazım
bu arada kartın miningli olup olmadığını %100 de anlayamayabiliriz adam hiç yapmadım der mining yapılmış olaiblir
sizin alacağınız fiyat bandında sıfır kartlarda zaten mining olmaz
ama ikinci elde bilemem alacağınız modele göre değişir
sıfır için zaten seçim belli
ya 7700xt ya 4060 ti 16 gb
ikisi de bir tık ucuz olsa daha iyi olacacak
incehesap gaming gecesi indirimi var bu gün
eğer listeye 4060 ti 16 gb veya 7700xt alırlar ve güzel indirim yaparlarsa değerlendirebilirsiniz
tamamNeden 2. el arıyorsun? Bütçen güzel bence. Arkadaşın dediği gibi gamin gecesinde bütçene uygun kart bulabilirsin.
4060Ti alabilirsin ben bilmiyorum ama Amd Radeon f/p için daha iyi diyorlar güç olarak ama ben DLSS için 4060Ti aldım. 4070 de sıfır olarak bütçenin çok üstü maalesef. Mümkünse 16GB'lık versiyonunu al fakat 8GB ile aralarında oyun performansı olarak çok bir fark yok. İnternetten karşılaştırma videosunu izleyebilirsin.1 tl yukarı çıkamam ikinci el olur nvidia düşünüyorum nvidia reflex için ama 7700xt de alabilirim ikinci el temiz 12kya 3080 alabilirim birde miningli alınır mı
oyunları 2kda mı oynuyorsun oynuyosan nasıl pişman mısın4060Ti alabilirsin ben bilmiyorum ama Amd Radeon f/p için daha iyi diyorlar güç olarak ama ben DLSS için 4060Ti aldım. 4070 de sıfır olarak bütçenin çok üstü maalesef. Mümkünse 16GB'lık versiyonunu al fakat aralarında oyun performansı olarak çok bir fark yok. İnternetten karşılaştırma videosunu izleyebilirsin.
İkinci el rahat bulursun 30901 tl yukarı çıkamam ikinci el olur nvidia düşünüyorum nvidia reflex için ama 7700xt de alabilirim ikinci el temiz 12kya 3080 alabilirim birde miningli alınır mı
7700xt indirimi var diye gördüm.miningsiz kart alınmaz diye bir durum yok
alınır
ama
kart ne kadar ne şartlarda kullanıldı çok aşırı yüklenildi mi iyi bilmek lazım
bu arada kartın miningli olup olmadığını %100 de anlayamayabiliriz adam hiç yapmadım der mining yapılmış olaiblir
sizin alacağınız fiyat bandında sıfır kartlarda zaten mining olmaz
ama ikinci elde bilemem alacağınız modele göre değişir
sıfır için zaten seçim belli
ya 7700xt ya 4060 ti 16 gb
ikisi de bir tık ucuz olsa daha iyi olacacak
incehesap gaming gecesi indirimi var bu gün
eğer listeye 4060 ti 16 gb veya 7700xt alırlar ve güzel indirim yaparlarsa değerlendirebilirsiniz
piyasadaki en ucuz 4060 ti 16 gb şu an 17200 tloyunları 2kda mı oynuyorsun oynuyosan nasıl pişman mısın