Demacia'lı Master Yi
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,021
Bak bu olur (HP karşıtı olmama rağmen).
Bak bu olur (HP karşıtı olmama rağmen).
Ekranı güzel laptop mu var adam akıllı bu bütçede? Ayrıca servis diye diye bitiremiyorsunuz, tükiyedeki tüm servisler berbat.Ekranı soluk ve HP servisi rezalet.
Öyle ise sıkıntı yok ben bütçe için atmıyorum.Bütçe o kadar artabilir belki diye atmıştır.
Lenovo servisi kral gibi iş yapıyor kardoEkranı güzel laptop mu var adam akıllı bu bütçede? Ayrıca servis diye diye bitiremiyorsunuz, tükiyedeki tüm servisler berbat.
HP kronik sorunlu cihaz satıyor sizce bu etikmi? Attığınız modelde kronik sorunlu çıktı diyelim HP bir yere belirtmiyor. Elinizde kalacak veya 1 sene uğraşacaksınız.Ekranı güzel laptop mu var adam akıllı bu bütçede? Ayrıca servis diye diye bitiremiyorsunuz, tükiyedeki tüm servisler berbat.
Boşuna profile koymuyoruzLenovo servisi kral gibi iş yapıyor kardo
Kronik sorunlu değil?HP kronik sorunlu cihaz satıyor sizce bu etikmi? Attığınız modelde kronik sorunlu çıktı diyelim HP bir yere belirtmiyor. Elinizde kalacak veya 1 sene uğraşacaksınız.
"Attığınız modelde kronik sorunlu çıktı diyelim" örnek vermişim. Riske değmez bir sıkıntı çıkarsa servis destek olmuyor.Boşuna profile koymuyoruz
Ayrıca onlar da pek iyi değil. Yurtdışının çok gerisinde. 170W adaptörü değiştirmiyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kronik sorunlu değil?
Eee o şekilde hiçbir laptopu almayalım, çoğu yer siktiri çekiyor hatalı laptop geldiğinde. Monster'a Casper'a geliyor elemanlar daha fazla bozuyor. Asus ve Acer'ınki bin dertli zaten. Adam akıllı servis yok dediğim gibi."Attığınız modelde kronik sorunlu çıktı diyelim" örnek vermişim. Riske değmez bir sıkıntı çıkarsa servis destek olmuyor.
En azından Asus veya Acerler o kadar sıkıntılı olmuyor.Eee o şekilde hiçbir laptopu almayalım, çoğu yer siktiri çekiyor hatalı laptop geldiğinde. Monster'a Casper'a geliyor elemanlar daha fazla bozuyor. Asus ve Acer'ınki bin dertli zaten. Adam akıllı servis yok dediğim gibi.
Emin ol onlar ülkedeki en berbat servise sahip.En azından Asus veya Acerler o kadar sıkıntılı olmuyor.
HP varken Acerin servisi devede kulak kalıyor. En azından ulaşabiliniyor. HP servise ulaşamıyorum THH başvurdum.Emin ol onlar ülkedeki en berbat servise sahip.
Lenovo ile servisi aynı. İkisine de bdh bakıyor.Bütçe o kadar artabilir belki diye atmıştır. 20K laptop alacağım derken 36K fiyatında laptop aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekranı soluk ve HP servisi rezalet.
Lenovo servisi bu kadar kötü olsaydı millet Lenovo almayın servisleri kötü sonra çok çekersiniz derdi. Kimsenin bir şikayetini duymadım 1-2 kişi dışında. Ama redditte HP Omen 16 2023 yazdığınızda "MotherBoard" sıkıntışı çıkıyor. HP forumunda ise "Bu modellerin geri toplatılması gerekiyor" diyenler gördüm (İngilizceydi).Lenovo ile servisi aynı. İkisine de bdh bakıyor.