kral bende mavi aldım klavyem mavi beyaz oldğu için diğerlerinden farkı ne geçen indirimle girenle2 tane çektim dostum eyw iyi ki pro almamışım
siyahtan aldım bunda büyük ihtimal sorun olmayacak.
kral bende mavi aldım klavyem mavi beyaz oldğu için diğerlerinden farkı ne geçen indirimle girenle2 tane çektim dostum eyw iyi ki pro almamışım
siyahtan aldım bunda büyük ihtimal sorun olmayacak.
hocam şansa temuda siparişlerime bakıyorudum bi baktım üstte apex logosu var tıkladım sepete ekle diyor direkt yazdım buraya şansa oldu tamamenNasıl Bu kadar çabuk takip ediyorsunuz stok durumunu bildirim mi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Turuncu stok gelirse alırım bende
keşke hocam ben pembe olanı aldım ama pembeden çok kremsi beyaz renginde üstten de beyaz ışık vurunca beyaza benzer rengi oluyor. Tam beyaz diyemem ama pembe gelirse alabilirsiniz benceAh be keşke beyazı da olsaydı. Kulaklık klavye ile uyardı.
Alinmiyor 2 adet limiti düşürmüşleraynı siparişte 2 apex alınca sorun olur mu arkadaşlar peki
bende o yüzden mavi aldım dAh be keşke beyazı da olsaydı. Kulaklık klavye ile uyardı.
Minimum yap sepeti odeme adiminda silminimum sepet tutarı istiyor. Onu nasıl aşıyoruz ?