❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
apex + f75'i almam gerekiyor. Gümrükten geçer mi? İkisinin toplamı vergisiz 1.109,49 TL yapıyor.
siparişi tamamlamana izin vermez temu zaten. 2 farklı hesaptan al. ayrıca apex geldi mi ki?

siparişi tamamlamana izin vermez temu zaten. 2 farklı hesaptan al. ayrıca apex geldi mi ki?
apex gelince alacağım, şuan kullanıyorum zaten yedekte dursun. Yöntemi buldum alabiliyorum da gümrükten geçer mi orası önemli?
1731926230271.png

Konu o kadar uzun ki, klavyenin yazılım linkini atabilir misiniz ? Bir de ESC'nin yanında yer alan yanıp sönen ışığı nasıl kapatabilirim?

Özel bi ayar yapma gereksinimi yoksa indirmeyin hocam kötü diyolar :d
Valla şu esc'nin yanındaki ışığı kapatmak için bakınıyordum, bir de sağ yukardaki bende renkleri değiştiriyor, sesi değiştirmesini nasıl ayarlayabiliyorum? indirmeyeyim mi yoksa :D Şuan sıkıntısız çalışıyor.

Valla şu esc'nin yanındaki ışığı kapatmak için bakınıyordum, bir de sağ yukardaki bende renkleri değiştiriyor, sesi değiştirmesini nasıl ayarlayabiliyorum? indirmeyeyim mi yoksa :D Şuan sıkıntısız çalışıyor.
O ışık şarj göstergesiydi galiba, zararı yoksa dursun bence onun için driver indirilmez, indirilse bile kapanıyor mu ben bilmiyorum.
Ses tekerine basılı tutunca değişiyordu modu galiba onu driversız hallettim ben.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,521
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri