❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim sipariş 16 kasım da Türkiye ye gelmiş acaba ne zaman gümrüğe girer ? Aras kargo getirecekmiş.

Alanlar klavyeden memnun mudur ve türkçe alan var mı bende almayı düşünüyorum. Gümrük olayı falan olmuyor değil mi?

Alanlar klavyeden memnun mudur ve türkçe alan var mı bende almayı düşünüyorum. Gümrük olayı falan olmuyor değil mi?
memnunum baya fiyatının üstünde bir klavye
türkçe keycapleri stok olarak yok kendin başka yerden ekstra alıp takman lazım ama türkçe olarak kullanabiliyorsun windowsundan ayarlayıp
gümrükten geçiyor sıkıntı yok.

ya klavyeden sonra switch siparis verdim cok sesli diye, klavye geldi switch gumrukte 7 gundur..

Sonunda beklenen an geldi :) Beyazıda bugün gelecek inşallah.Klavye ilk izlenim olarak ağırlığı ve malzemesi tatmin edici sesi çok hoş siyahın stoğu bitmiş sanırım
hocam kutusuyla foto çekermisiniz acaba

Sonunda beklenen an geldi :) Beyazıda bugün gelecek inşallah.Klavye ilk izlenim olarak ağırlığı ve malzemesi tatmin edici sesi çok hoş siyahın stoğu bitmiş sanırım
klavye devrimi görüyorum hocam görselde :D aldım bekliyorum bende bakalım. hayırlı olsun.

apex + f75'i almam gerekiyor. Gümrükten geçer mi? İkisinin toplamı vergisiz 1.109,49 TL yapıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,941
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri