Windows 10lisans Öneri!

BALANCE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
687
Hayırlı Geceler??
Windows 10 Pro orjinal lisans key’ini almayı düşünüyorum fakat Telefon olunca geniş çaplı ucuz veren bir yer bulamadım. Yardımcı olırmusunuz?
Birde lisansı aldıktan sonra 1 kereliğine mi kullanılıyor? Yoksa tekrar tekrar format atsakta kullanabılıyormuyuz?

kendimde satıyorum reklam olmasın diye link vermeyeceğim keyler oem diye satılsa bile satıcı arkadaşlar mak key satıyor keylerde sorun yok format atsanızda kullanabiliyorsunuz

tek seferlik oluyor. daha önce 7tl ye almıştım fakat sitenin ismini hatırlayamadım :)

Hayırlı akşamlar, aldığınız keyin Retail olduğuna dikkat ederseniz format, upgrade vb. olaylarda keyiniz yok olmaz kullanmaya devam edersiniz. Aldığınız keyin Retail olmasına dikkat edin.

Edit: Gereksiz bilgilendirme :)

Son düzenleme:
kendimde satıyorum reklam olmasın diye link vermeyeceğim keyler oem diye satılsa bile satıcı arkadaşlar mak key satıyor keylerde sorun yok format atsanızda kullanabiliyorsunuz
Özel’den atma
Bu önerdiğim siteden alabilirsin. 12 tane aldım hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. @Balance
Sitede sıkıntı yoktur dimi? ve Alacağımız bu key’i tekrar tekrar kullanabılıyormuyuz?

sitelerin hepsi sorunsuzdur alabilrisiniz keyleri satıcılar söylemesede mak olduğu için istediğiniz kadar kullanabilirsiniz hatta gittigidiyorda 4,5TL

Windows arama çubuğuna cmd yazıp açın, komut istemini açtığınızda slmgr -dli komutunu yazıp enterlayın karşınıza lisansınızın türü channel eki ile çıkacaktır. Eğer MAK key kullanıyorsanız bir süre sonra lisansınız iptal olacaktır bilginize.

Özel’den atma

Sitede sıkıntı yoktur dimi? ve Alacağımız bu key’i tekrar tekrar kullanabılıyormuyuz?
12 tane aldım diyorum nasıl bir sıkıntı olabilirki? 1 kere kullanıyorsunuz bios'a yazılıyor zaten.

Geri