1000₺ Bütçe ile İnternet Aktarıcısı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ps4cü35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Çoklu Konu, Spam
Dostlar selam Masaüstü pc aldım bu pc ye internet lazım tabii ki e modemin olduğu odadan 4 adım atınca Pc nin yanında oluyorsunuz nasıl bir kablosuz ürün önerirsiniz iyi günler iyi haftalar

Dostlar selam Masaüstü pc aldım bu pc ye internet lazım tabii ki e modemin olduğu odadan 4 adım atınca Pc nin yanında oluyorsunuz nasıl bir kablosuz ürün önerirsiniz iyi günler iyi haftalar
Hocam benden sana tavsiye. O masaüstü pc ye sinyal alıcı gibi bir şey alacağına ethernet kablosu çektir. Hem internet hızını maksimum verimde kullanırsın hem de ürün eskir mi vs gibi dertlerin olmaz

Arası o kadar yakınsa kablo da çekilir.

Hocam benden sana tavsiye. O masaüstü pc ye sinyal alıcı gibi bir şey alacağına ethernet kablosu çektir. Hem internet hızını maksimum verimde kullanırsın hem de ürün eskir mi vs gibi dertlerin olmaz
Hocam kötü görünür evin koridorunda.

Hocam kötü görünür evin koridorunda.
Hocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.

Hocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.
Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocam

Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocam
Hocam TR koşulları sebebiyle hiçbir zaman kesinlikle sıkıntı olmaz diyemiyorum (sunucu problemleri) maalesef. Fakat internetini en stabil, download ve upload hızlarını en yüksek seviyelerde kullanmak istiyorsan kablo çektirmelisin.

ben kablo çekebilmek için duvarı deldim, ping senin için önemli ise kablo kullanmanı öneririm.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri