nobleSS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
QPXCRQHH afiyet olsun.hayatpay den expresso lob hediye kahve kodunu kullanmayan olursa talibim tam evimin karşısı![]()
QPXCRQHH afiyet olsun.hayatpay den expresso lob hediye kahve kodunu kullanmayan olursa talibim tam evimin karşısı![]()
her yerde böyle zaten bu hiçbir yere bunları onaylamadan kayıt olamıyoruz değişen bir şey yok benceİşte böyle kampanya veriyorlar size
Alıntıyı görüntüle
sağolunQPXCRQHH afiyet olsun.
Ben üye olurken işaretlemiyorum bu sözleşmeyi ve kullanabiliyorum. Bunda işaretlemedim tekrar giriş yaptım zorla dayattırıyor.her yerde böyle zaten bu hiçbir yere bunları onaylamadan kayıt olamıyoruz değişen bir şey yok bence
sadece ben ve arkdaşlarım 30 tane almıştıryalandan herkesin bilgilerini alıp kampanya bitti yaptılar. inanan var mı 10 bin kişiye verdiklerine? üyelik iptali nasıl yapılır bunlara prim vermeye gerek yok.
Getir yemek tekmiş ben dominostan pizzaya bakınca dalmışımDominos değil de Getiryemek olmasın o hocam çünkü bende yok
Bravosadece ben ve arkdaşlarım 30 tane almıştır
Hmm hemen sikayet ediyorum ss alıp haksız dağıtım yazim belki verirler5telefondan aldım
Bende arıyorum acaba kampanya süresi mi bitti gitti diye düşünüyordum.Getir yemek tekmiş ben dominostan pizzaya bakınca dalmışım
teşekkürlerHayat paye üye olup giriş yapın, kampanyalar kısmında 100tl hepsiburada kodu var. 10k kişi sınırı var.