Yolladımhayatpay'de espressolab hediye kahve kodunu kullanmayan olursa ben seve seve alabilirim dostlar öğrenciyiz
Atayim ben kullanmam büyük ihtimalhayatpay'de espressolab hediye kahve kodunu kullanmayan olursa ben seve seve alabilirim dostlar öğrenciyiz
Hocam dominosta büyük boy pizza - klasik hamur - süperos 90tl ye geliyor sepet tutarını tamamlayınca haberin olaBende arıyorum acaba kampanya süresi mi bitti gitti diye düşünüyordum.
Kampanya bitti ki ben konu açıldığı an uygulamayı yükleyip denediğimde bitmişti3 tane aldım sağol bilgilendirme için getir 150₺ var onuda alın
Yok getir devam ediyorHocam dominosta büyük boy pizza - klasik hamur - süperos 90tl ye geliyor sepet tutarını tamamlayınca haberin ola
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kampanya bitti ki
Ben hb yi dedim konu açıldığı an bitmiştiYok getir devam ediyor
He ya çok çabuk bitti alamadım getir gibi yenilenir umarımBen hb yi dedim konu açıldığı an bitmişti
Hocam dominosta büyük boy pizza - klasik hamur - süperos 90tl ye geliyor sepet tutarını tamamlayınca haberin ola
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kampanya bitti ki ben konu açıldığı an uygulamayı yükleyip denediğimde bitmişti
Ben vatan hainimiyim bana ilk dk da denediğimde vermedi
Nasıl alıyoruz
HAYAT PAY AKTİF KAMPANYALAR SEKMESİNİ TIKLAYIN VE HEPSİ BURADA 100 TL ALT LİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİNİZİ ALIN.Nasıl alıyoruz
Usta o bitmişHAYAT PAY AKTİF KAMPANYALAR SEKMESİNİ TIKLAYIN VE HEPSİ BURADA 100 TL ALT LİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİNİZİ ALIN.