🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

Marketçi nasıl gönderecek bu ürünü iptal etmeleri lazımdı şu zamana kadar
yd ürünü falan olabilir mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle diyor bence bunlar anlamıyor biraz zman geçince satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için veremicek iptal olacak
depodan birine ulaşmak lazım böyle durumlarda bunlar sadece siparişte bir aksaklık var mı yok mu onu söylüyorlar depoda olup biteni göremiyorlar

Bilmiyorum ki satıcının hepsibura'da mağazasına baktım hep market ürünü farklı satıcı olsa ihtimal vericem de bu ne alaka hala o olayı çözemedim

depodan birine ulaşmak lazım böyle durumlarda bunlar sadece siparişte bir aksaklık var mı yok mu onu söylüyorlar depoda olup biteni göremiyorlar
yd de olsa teşhirde olsa fiyat alınabilir

Evet ekranda yazını söylüyor onu zaten bizde görüyoruz da depo'ya ulaşmak zor bekleriz bugün belli eder kendini

Bilmiyorum ki satıcının hepsibura'da mağazasına baktım hep market ürünü farklı satıcı olsa ihtimal vericem de bu ne alaka hala o olayı çözemedim
ama bence mikrofon gelecek çünkü ürünü gönderen amazon satıcı kendisi gönderse salam sucuk diyebilirim ama bir ihtimal mikrofon gelecek diye umuyorum ben

ama bence mikrofon gelecek çünkü ürünü gönderen amazon satıcı kendisi gönderse salam sucuk diyebilirim ama bir ihtimal mikrofon gelecek diye umuyorum ben
Hadi inşallah öyle olursa 2. olanı 3.5 4k civarına satarım

Ben almadım çok ucuz bu kadar ucuz olunca soru işareti oluştu almadım gelirse de çok önemli değil karşı taraftaki beni anlıyor 5 TL mikrofonda iş görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,781
Üyeler
186,239
Son üye
asetto ali
Geri