Yok ama benim kastetdiğim F tuşları değil K95'in sol kısmında ekstra 6 adet tuş var onları kastediyorum.Huntsman öneririrm fazladan tüş neredeyse hiçbir işine yaramaz ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum f5 dışında hiç bir F tuşunu kullanamdım bile
ben sadece örnek verdim hocam büyük ihtimal çok kullanamssınız diye o yüzden huntsman önerdimYok ama benim kastetdiğim F tuşları değil K95'in sol kısmında ekstra 6 adet tuş var onları kastediyorum.
Verdiğiniz örnek ama biraz alakasız :/.ben sadece örnek verdim hocam büyük ihtimal çok kullanamssınız diye o yüzden huntsman önerdim
yani ben kendi açımdan söyledim hocam sizin işinize yararsa tabi G tuşlu klavye ama switchleri daha iyi olursa ömrüde daha iyi olur ben maousenin tuşlarını kullanıyorum o yetiyo ama sizin ne oynayacağınıza falan bağlı kolay gelsinVerdiğiniz örnek ama biraz alakasız :/.
Eğer G tuşları atanabiliyorsa oyunlarda çok işe yarar ama F tuşları zaten atanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?
Tamam teşekkürler.yani ben kendi açımdan söyledim hocam sizin işinize yararsa tabi G tuşlu klavye ama switchleri daha iyi olursa ömrüde daha iyi olur ben maousenin tuşlarını kullanıyorum o yetiyo ama sizin ne oynayacağınıza falan bağlı kolay gelsin
Apex Pro'ya bütçem yetmiyor ne yazık ki çok iyi klavye ama o kadar para yok.İkisi de gayet iyi. Hangisi hoşunuza giderse o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız Apex 7 ve Pro ya da bir bakın.
AynenHocam corsair klavyeleri çok iyidir yaa.K95 kullanmak ayrıcalık bana kalırsa
Ben makro tuşlarını sevmediğim için corsairin o modelini almazdım.Ama yine corsair alırdım![]()
Anladım o zaman içinize sineni alınApex Pro'ya bütçem yetmiyor ne yazık ki çok iyi klavye ama o kadar para yok.
Apex 7 fiyatları Razer Huntsman Elite kadar ben o yüzden Huntsman'ı tercih ettim.
Not : Huntsman Elite'ı yurtdışından 1400 TL'ye getirtiriyorum.
Huntsman eliteArkadaşlar iki klavye arasında kaldım.K95'in çok fazla tuşu olması iyi ama Huntsman'in de tuş switchleri çok iyi.Arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.