Razer Huntsman Elite vs Corsair K95 Platinium

Toplayıcı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Arkadaşlar iki klavye arasında kaldım.K95'in çok fazla tuşu olması iyi ama Huntsman'in de tuş switchleri çok iyi.Arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.

Huntsman öneririrm fazladan tüş neredeyse hiçbir işine yaramaz ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum f5 dışında hiç bir F tuşunu kullanamdım bile

Huntsman öneririrm fazladan tüş neredeyse hiçbir işine yaramaz ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum f5 dışında hiç bir F tuşunu kullanamdım bile
Yok ama benim kastetdiğim F tuşları değil K95'in sol kısmında ekstra 6 adet tuş var onları kastediyorum.

Yok ama benim kastetdiğim F tuşları değil K95'in sol kısmında ekstra 6 adet tuş var onları kastediyorum.
ben sadece örnek verdim hocam büyük ihtimal çok kullanamssınız diye o yüzden huntsman önerdim

ben sadece örnek verdim hocam büyük ihtimal çok kullanamssınız diye o yüzden huntsman önerdim
Verdiğiniz örnek ama biraz alakasız :/.
Eğer G tuşları atanabiliyorsa oyunlarda çok işe yarar ama F tuşları zaten atanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?

Verdiğiniz örnek ama biraz alakasız :/.
Eğer G tuşları atanabiliyorsa oyunlarda çok işe yarar ama F tuşları zaten atanmıyor.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?
yani ben kendi açımdan söyledim hocam sizin işinize yararsa tabi G tuşlu klavye ama switchleri daha iyi olursa ömrüde daha iyi olur ben maousenin tuşlarını kullanıyorum o yetiyo ama sizin ne oynayacağınıza falan bağlı kolay gelsin

yani ben kendi açımdan söyledim hocam sizin işinize yararsa tabi G tuşlu klavye ama switchleri daha iyi olursa ömrüde daha iyi olur ben maousenin tuşlarını kullanıyorum o yetiyo ama sizin ne oynayacağınıza falan bağlı kolay gelsin
Tamam teşekkürler.

İkisi de gayet iyi. Hangisi hoşunuza giderse o.

Yalnız Apex 7 ve Pro ya da bir bakın.

Hocam corsair klavyeleri çok iyidir yaa.K95 kullanmak ayrıcalık bana kalırsa :)
Ben makro tuşlarını sevmediğim için corsairin o modelini almazdım.Ama yine corsair alırdım :)

İkisi de gayet iyi. Hangisi hoşunuza giderse o.

Yalnız Apex 7 ve Pro ya da bir bakın.
Apex Pro'ya bütçem yetmiyor ne yazık ki çok iyi klavye ama o kadar para yok.
Apex 7 fiyatları Razer Huntsman Elite kadar ben o yüzden Huntsman'ı tercih ettim.
Not : Huntsman Elite'ı yurtdışından 1400 TL'ye getirtiriyorum.

Hocam corsair klavyeleri çok iyidir yaa.K95 kullanmak ayrıcalık bana kalırsa :)
Ben makro tuşlarını sevmediğim için corsairin o modelini almazdım.Ama yine corsair alırdım :)
Aynen :D.
Benim takıldığım yer o makro tuşları oyunlardaki tuşlara atanabiliyor mu ?

Apex Pro'ya bütçem yetmiyor ne yazık ki çok iyi klavye ama o kadar para yok.
Apex 7 fiyatları Razer Huntsman Elite kadar ben o yüzden Huntsman'ı tercih ettim.
Not : Huntsman Elite'ı yurtdışından 1400 TL'ye getirtiriyorum.
Anladım o zaman içinize sineni alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri