Monitörde Hangi Panel Daha İyi

HANGİ PANEL DAHA İYİ ?

• IPS

Oylar: 15 83.3%
  • VA

Oylar: 3 16.7%
  • TN

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    18

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
772
Arkadaşlar Curved Ekranlar İyimi Normal Ekranlarımı Yoksa Curved Ekranlarımı Tercih Etmeliyim Eksi Yanları Artı Yanları Nedir Kısacası ?

Monitörde Panel Daha İyi ( İPS ) ( VA ) ( TN ) Bu Paneller Arasından Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Sizin amacınıza kullanımını a göre değişir.

Arkadaşlar Curved Ekranlar İyimi Normal Ekranlarımı Yoksa Curved Ekranlarımı Tercih Etmeliyim Eksi Yanları Artı Yanları Nedir Kısacası ?

Monitörde Panel Daha İyi ( İPS ) ( VA ) ( TN ) Bu Paneller Arasından Hangisini Tercih Etmeliyim ?

ips>va>tn
curved veya düz ekran senin zevk ve tercihine kalmış. ben şahsen curved alırdım :D

İps panel geceleri gözü çok rahatsız ediyor. Va geçtim. Sadece oyun içinse, espor tarzı oynamak istiyorsan düz ekran daha iyi

Artık IPS panellerin de Hz değerleri ve Ms değerleri çok iyi olduğundan mümkün olduğunca IPS alınmalı ama VA da alınabilir. TN artık alınmamalı çok iyi fiyat olmadıkça, örneğin ben TN panel kullanıyorum ama zamanında 500 TL ye almıştım uygun fiyatlı ve özellikleri iyi diye.

İps panel geceleri gözü çok rahatsız ediyor. Va geçtim. Sadece oyun içinse, espor tarzı oynamak istiyorsan düz ekran daha iyi

Gözü rahatsız etmemesi için artık IPS panellerin hemen hemen hepsinde özellikler mevcut, gece moduna uygun vs.

VA>IPS>TN

Sizin amacınıza kullanımını a göre değişir.
Düzden Kastınız ? İPS Ekranmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık IPS panellerin de Hz değerleri ve Ms değerleri çok iyi olduğundan mümkün olduğunca IPS alınmalı ama VA da alınabilir. TN artık alınmamalı çok iyi fiyat olmadıkça, örneğin ben TN panel kullanıyorum ama zamanında 500 TL ye almıştım uygun fiyatlı ve özellikleri iyi diye.
Hocam Arasında Kaldığım Modeller https://www.itopya.com/msi-optix-27-g271-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ Aralarındaki Fark 250 TL Fiyat Farkı Ve Birinin Paneli IPS Birininki VA Hangisini Seçmeliyim Hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri