19fenerlibey07
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
En ucuz bizde diyor ama en basit örnek s24fe başka yerlerde daha ucuz
barracuda x kablosuz 1990 a sattığı konusunu açmıştımO kulaklık hangisi
Ne zaman satmıştı hocam bedavaymış resmenbarracuda x kablosuz 1990 a sattığı konusunu açmıştım
Hawk fab amazonda 5.5 olmuştu bi bakın isterseniz.oyuncu koltuğu baktım hiç indirim göremedim
4 kasım https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-barracuda-x-wireless-gaming-kulaklik-1990-tl.1020269/ sıcak fırsatlar konularını takip et bildirim gelsin yakalaman kolay olur indirimleriNe zaman satmıştı hocam bedavaymış resmen
evet baktım onu da aklımda xdrive anka modeli ve 15li modeli bulunmakta daha iyi birşeyler bekliyorum cuma günü başlıyor asıl indirimler normaldeFP akıllı saat indirimi gören etiketlerse sevinirim
Hawk fab amazonda 5.5 olmuştu bi bakın isterseniz.
İtopya 6k qhd monitör verdi, bide 1.3k fifine mikrofon benim gördüğüm indirimHazır sistemde vatan
çevre biriminde mediamarkt + vatan razer kulaklık
yurtdışında temu
beklentinin çok altında kalanlar: itopya sinirji incehesap trendyol
o monitörü de itopik saatlerde çıkardı kasım indirimlerinde değil 10 stoğu varmış sadece alamadım ben onu. Fifine mikrofon indirimi olduğunu bile hatırlamıyorum geçen yıl itopya çok daha iyiydi hazır sistemleri özellikleİtopya 6k qhd monitör verdi, bide 1.3k fifine mikrofon benim gördüğüm indirim
(B)indirimleri seviyorlar.Sürekli erkenden başlıyorlar dayanamıyorlar : )
Geçen yıl bu aylarda 7500f ile gigaybyte b650m s2h , 16x2 32gb 6000mhz cl30 mu cl36 ram. Gigaybyte 4070 eagle 3fan, 500gb m.2 thermaltake kasa, PSU sistem 32kdi iyi hatırlıyorumo monitörü de itopik saatlerde çıkardı kasım indirimlerinde değil 10 stoğu varmış sadece alamadım ben onu. Fifine mikrofon indirimi olduğunu bile hatırlamıyorum geçen yıl itopya çok daha iyiydi hazır sistemleri özellikle