Oyuna Girince Ekranın Siyaha düşmesi ve Bilgisayarın Kitlenmesi

alhnbngl

80+
Reaksiyon skoru
2
6 Gün önce yavaş yavaş aldığım bilgisayar parçalarını birleştirip APU sistem dizdim.
Sistem özelliklerim;
-AMD ryzen 3 2200G
-MSİ A320M gaming pro
-Corsair 8GB 3000mhz DDR4
-Corsair VS450
-Seagate 1TB 7200RPM
Windows 10 yükleyip tüm driverları kurdum.Sıra oyun oynamaya geldi oyuna giriş yapıp 1-2 dakika oynadıktan sonra görüntünün siyah ekrana dönüşüp sürekli gelip gitmesi ve sonunda bilgisayarın kitlenmesi sorunu ile karşılaştım.Windows üzerindeyken bir sıkıntı oluşmuyor ancak oyun oynamaya gelince bu sorunla karşılaşıyorum.Memtest86 ile rami test ettim sorun bulunmadı.Aida64,OCCT gibi programlarla tüm parçaları stres testine soktum yine bir sorun olmadı.Isınma sorunu yok.Yardımlarınızı bekliyorum.

Crackli mi ? Gpu driverını whql kurduğundan emin misin ?

Oyun içersindeki sıcaklık değerleri nedir

League of Legends,Hearts of Iron IV ve Minecraftda denedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55-60 derece arasında
Bilemiyorum hocam kusura bakmayın

6 Gün önce yavaş yavaş aldığım bilgisayar parçalarını birleştirip APU sistem dizdim.
Sistem özelliklerim;
-AMD ryzen 3 2200G
-MSİ A320M gaming pro
-Corsair 8GB 3000mhz DDR4
-Corsair VS450
-Seagate 1TB 7200RPM
Windows 10 yükleyip tüm driverları kurdum.Sıra oyun oynamaya geldi oyuna giriş yapıp 1-2 dakika oynadıktan sonra görüntünün siyah ekrana dönüşüp sürekli gelip gitmesi ve sonunda bilgisayarın kitlenmesi sorunu ile karşılaştım.Windows üzerindeyken bir sıkıntı oluşmuyor ancak oyun oynamaya gelince bu sorunla karşılaşıyorum.Memtest86 ile rami test ettim sorun bulunmadı.Aida64,OCCT gibi programlarla tüm parçaları stres testine soktum yine bir sorun olmadı.Isınma sorunu yok.Yardımlarınızı bekliyorum.
kankam bu video izle sorunu çözeceksin eminim http://*****/OEbda0o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,151
Üyeler
187,460
Son üye
motosiklettutkunu111
Geri