SiyahLotus
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
ya bir tane laptop kolu alacaksın yada 365 derece dönen stand alacaksınpeki nasıl bişey yapabilirim klavye kısmını arkaya atmak için katlanmıyorda katlansa güzel oluycak
ya bir tane laptop kolu alacaksın yada 365 derece dönen stand alacaksınpeki nasıl bişey yapabilirim klavye kısmını arkaya atmak için katlanmıyorda katlansa güzel oluycak
link atabilirmisniz hocamya bir tane laptop kolu alacaksın yada 365 derece dönen stand alacaksın
https://www.amazon.com.tr/North-F80...6738aa&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_dlink atabilirmisniz hocam
BUNLAR BAYA İŞ GÖRÜR
hocam işte onu nerden bulucam 3d yapan birine söylesem çok fiyat vercek benim aklımdaki minimum bütçe ile bu işi yapmaklaptopu duvarda tutabilmek adına ekran kısmının altından tutabilecek plastik bir parça ve monitörün daha touchpad hizasinda yanlardan kistirilip acilabilecek bir düzenek yapman duvara ve bu parçaları duvara montelemen gerekir ama tam nasıl olur bende bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani nasıl diyeyim laptopu alttan tutabilecek cizmemesi için plastik/kauçuk kaplamalı bir şey ve laptopu yanlardan tutmasi için cıvata ve somon benzeri bir sistemle kıstırılması lazım
ucuz olan güzel duruyor ama laptop u baş aşşağı koysam nasıl olur acaba bi alıp deneyebilirimhttps://www.amazon.com.tr/North-F80-FP-Amortisörlü-Laptop-Standı/dp/B0CTFSXQVN/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=ekb4m&content-id=amzn1.sym.c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e:amzn1.symc.fc11ad14-99c1-406b-aa77-051d0ba1aade&pf_rd_p=c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e&pf_rd_r=E82A18W7QC9K4T8A0Z24&pd_rd_wg=YY1F3&pd_rd_r=d8e2ff76-ad48-4e84-8831-7412d76738aa&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d
BUNLAR BAYA İŞ GÖRÜR
hocam işte onu nerden bulucam 3d yapan birine söylesem çok fiyat vercek benim aklımdaki minimum bütçe ile bu işi yapmak
ucuz olan güzel duruyor ama laptop u baş aşşağı koysam nasıl olur acaba bi alıp deneyebilirim