Neler Yeni

YARDIM !!!! Laptopu masaya bu şekilde koysam sorun olur mu

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ben mi telefonu ters tutuyom fotoğraf mı ters diye düşündürdüğün için teşekkürler. Telefonla bi bakıştık. Sonra öpüşmeye başladık.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Göktuğ Demircan
laptopu duvarda tutabilmek adına ekran kısmının altından tutabilecek plastik bir parça ve monitörün daha touchpad hizasinda yanlardan kistirilip acilabilecek bir düzenek yapman duvara ve bu parçaları duvara montelemen gerekir ama tam nasıl olur bende bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani nasıl diyeyim laptopu alttan tutabilecek cizmemesi için plastik/kauçuk kaplamalı bir şey ve laptopu yanlardan tutmasi için cıvata ve somon benzeri bir sistemle kıstırılması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
laptopu duvarda tutabilmek adına ekran kısmının altından tutabilecek plastik bir parça ve monitörün daha touchpad hizasinda yanlardan kistirilip acilabilecek bir düzenek yapman duvara ve bu parçaları duvara montelemen gerekir ama tam nasıl olur bende bilemedim

yani nasıl diyeyim laptopu alttan tutabilecek cizmemesi için plastik/kauçuk kaplamalı bir şey ve laptopu yanlardan tutmasi için cıvata ve somon benzeri bir sistemle kıstırılması lazım
hocam işte onu nerden bulucam 3d yapan birine söylesem çok fiyat vercek benim aklımdaki minimum bütçe ile bu işi yapmak

ucuz olan güzel duruyor ama laptop u baş aşşağı koysam nasıl olur acaba bi alıp deneyebilirim

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Göktuğ Demircan
nalburdan cıvata ve somun alabilirsiniz de duvara onu nasıl montelersiniz sorun o
hocam işte onu nerden bulucam 3d yapan birine söylesem çok fiyat vercek benim aklımdaki minimum bütçe ile bu işi yapmak

ucuz olan güzel duruyor ama laptop u baş aşşağı koysam nasıl olur acaba bi alıp deneyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,042
Üyeler
164,233
Son üye
Kaanye
Top Bottom