James Donkey 480GB SSD'im Yavaşladı

Believers

80+
Reaksiyon skoru
1
James Donkey 480gb ssd kullanıyorum cs go gta v gibi oyunlarda harita yüklenme sorunu yaşadı daha sonra ssdimin yawaşlaını okuma yazma oranının 3 5 8 mb gibi oranlara düştünü gördüm (%100 çalışırken) bi kaç video izledim olmadı format attım yine olmadı halen arada bi yazma oranı düşüyo sebebi nedir

driverlar dahil her şey güncel işin garibi crstal test yaptığımda okuma yazma oranlarım normal çıkıyo

James Donkey 480gb ssd kullanıyorum cs go gta v gibi oyunlarda harita yüklenme sorunu yaşadı daha sonra ssdimin yawaşlaını okuma yazma oranının 3 5 8 mb gibi oranlara düştünü gördüm (%100 çalışırken) bi kaç video izledim olmadı format attım yine olmadı halen arada bi yazma oranı düşüyo sebebi nedir
Ssd ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum , ssd lerde yavaşlama gibi bi durum olamaz (başka etkenlerden dolayı performansının düşmesi ayrı)

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Diğer donanımlar dan dolayı büyük ihtimalle ssd yavaşlama yapmaz

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Büyük ihtimalle SSD ile alakalı değil baherin olsun.

depolama alanı dolma noktasına ulaşmış olabilir buda ssd yi yoruyordur

Ssdnin yarısından fazlası doluysa hızı yavaş yavaş düşmeye başlar fakat 10 mb kesinlikle normal değil. Ya mıknatıs ile bozdun yada ürün sıkıntılı. HD Tune ile sağlık taraması yap buraya at ssini.

Ssdnin yarısından fazlası doluysa hızı yavaş yavaş düşmeye başlar fakat 10 mb kesinlikle normal değil. Ya mıknatıs ile bozdun yada ürün sıkıntılı. HD Tune ile sağlık taraması yap buraya at ssini.
Mıknatıs derken ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,297
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri