krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
ne kadar bütçen var ve kaç gb lık olucak ?dostum link atabilirmisin uygun bir fiyatlı baktım ama 480 500tl den başlıyo
ne kadar bütçen var ve kaç gb lık olucak ?dostum link atabilirmisin uygun bir fiyatlı baktım ama 480 500tl den başlıyo
400 en fazla 430 tl bütçem var 480gb olursa güzel olur en kötü bunu alırım indirimlerdenne kadar bütçen var ve kaç gb lık olucak ?
dostum 460 tl ye var400 en fazla 430 TL bütçem var 480gb olursa güzel olur en kötü bunu alırım indirimlerden
dostum kingston a400 ve apacer panther 480gb ssd nasıl şuan bütçemi biraz aşıyo ama belki indirime girerlerse onlara bakarımŞu an piyasayı bilmiyorum o yüzden bir şey söyleyemem. Eğer sen bulursan bana at, ben sana iyi mi değil mi söylerim.
A400 kullanıp sağlık düşme sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Panther'de sorun var mı bilmiyorum.dostum kingston a400 ve apacer panther 480gb ssd nasıl şuan bütçemi biraz aşıyo ama belki indirime girerlerse onlara bakarım
Apacer indirime girebilir zaman gösterecek.dostum kingston a400 ve apacer panther 480gb ssd nasıl şuan bütçemi biraz aşıyo ama belki indirime girerlerse onlara bakarım
Bende sorunu yok 240GB modelini kullanıyorum.A400 kullanıp sağlık düşme sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Panther'de sorun var mı bilmiyorum.
dsotum o zaman jd almam daha iyi olur gibi hem daha uyguna düşerse kalan parayı psu ya koyabilişrimA400 kullanıp sağlık düşme sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Panther'de sorun var mı bilmiyorum.
JD alman iyi olur diye bir şey yok, sorunu yaşamadım ve benim gibi bir sorun yaşamamış olanlar var ama ya sen sorun yaşarsan? Uğraşıp durmak bence hiç iyi değil.dsotum o zaman jd almam daha iyi olur gibi hem daha uyguna düşerse kalan parayı PSU ya koyabilişrim
bilmiyorum dostum ama şuan benım sonum kaçınılmaz gibi benım fiyat aralıgındakı çogu ürünler çok iyi değil şansımı denemek ten başka bir şey yok gibiJD alman iyi olur diye bir şey yok, sorunu yaşamadım ve benim gibi bir sorun yaşamamış olanlar var ama ya sen sorun yaşarsan? Uğraşıp durmak bence hiç iyi değil.