Kemal Atasoy
80+

- Reaksiyon skoru
 - 37

sıvı sogutmaya gerek yok

hocam bende bunu almayı düşünüyordum zaten ama sanırım freesync yok sadece g sync var.
Sıvı soğutma yerine
hocam thermalright frost commender phantom spirit pearless assassin dahi işini görür kule tipi çok illa sıvı soğutma istemiyorsan ama gerisi güzel
ben sistemi alırken özelleştirme kısmında pearless assasin yoktu oyüzden 800 tl farkla sıvı soğutma aldım umarım yeterli olur.sıvı sogutmaya gerek yok
hocam bende bunu almayı düşünüyordum zaten ama sanırım freesync yok sadece g sync var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sistemi alırken özelleştirme kısmında pearless assasin yoktu oyüzden 800 tl farkla sıvı soğutma aldım umarım yeterli olur.
Freesync varhocam bende bunu almayı düşünüyordum zaten ama sanırım freesync yok sadece g sync var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sistemi alırken özelleştirme kısmında pearless assasin yoktu oyüzden 800 tl farkla sıvı soğutma aldım umarım yeterli olur.
Frozen Prismde kötü değil ama frost commander olsaydı daha iyidiPhantom spirit yada frost commender varsa oda iyi olur sıvı soğutmaya daha yüksek ücret ödemektense tabii görmeden ben bilemem özelleştirme kısmında neler var sogutma kısmında
Emin misiniz? Biraz araştırdımda öyle bir bilgi görmedim.Freesync var
assassin spirit vardı sistemin içinde ben 800 tl farkla frozen prism aldımPhantom spirit yada frost commender varsa oda iyi olur sıvı soğutmaya daha yüksek ücret ödemektense tabii görmeden ben bilemem özelleştirme kısmında neler var sogutma kısmında
Mavi kısımdaki yazıya iyi bakEmin misiniz? Biraz araştırdımda öyle bir bilgi görmedim.
Anladım hocam sağolun.Mavi kısımdaki yazıya iyi bak
Alıntıyı görüntüle
bunu internete yazdığında zaten cevabını alabiliyorsun örnek 1A:
Alıntıyı görüntüle
Freesync zaten bir yazılım freesync adı altında monitörü alan nvidia kullanıcılarıda bunu kullanıyor zaten.Anladım hocam sağolun.
Yani g-sync olan tüm monitörlerde freesync oluyo mu?
Kötü değil zaten fazla ücret ödemeye bence gerek yok kule tipi iş görür her türlü onu demek istiyorumFrozen Prismde kötü değil ama frost commander olsaydı daha iyidi