- Reaksiyon skoru
- 5,291
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.yanlış olmasın da iphonelarda sadece 8 ay kullanılıyo diye biliyorum ben
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.yanlış olmasın da iphonelarda sadece 8 ay kullanılıyo diye biliyorum ben
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak
neAraştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.
ne yaziyim konu başlığı
konu başkllığı ne olksnAraştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.
Yurtdışı iPhone alınır mı tarzı bişeyler yap.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu başkllığı ne olksn
Pil sağlığından öte en önemlisi değişeni var mı??arkadaşlar 2.el alıcam 65 veya 60 k olması lazım pil sağlığı hakında bi bilgim yok telefonu babam görmüş telefonccuda 3 ay taksitte yapıyomuş 2.el iphone alırken neye dikkat etmeliyim pili % kaç sa almim veya telefonun fiyatı cok mu tr cihaz
işte telefoncu o konu hakında yalan soyler büyük iihtimalle ben onu kendim nasıl anlayaybilirimPil sağlığından öte en önemlisi değişeni var mı??
O konu hakkında bilgim yok maalesef, bende 2.el iPhone aldım ama tanıdığımdan olduğundan sıkıntı olmadı. Burada gelip yurtdışı telefon ile ilgili konuşacağınıza bi iPhone’un değişeni nasıl olup olmadığını anlatında bilgilenekişte telefoncu o konu hakında yalan soyler büyük iihtimalle ben onu kendim nasıl anlayaybilirim
başka telefoncuya göster anlaşıpişte telefoncu o konu hakında yalan soyler büyük iihtimalle ben onu kendim nasıl anlayaybilirim
telefoncu kabnul etmez adamın tek müşterisi ben olmadımdan telefoncu olsam bende kabul etmembaşka telefoncuya göster anlaşıp
ben kişisel birinden alıyon sandıydım reistelefoncu kabnul etmez adamın tek müşterisi ben olmadımdan telefoncu olsam bende kabul etmem
yok telefoncundan alıyomben kişisel birinden alıyon sandıydım reis
evet 4+4 8 ay kullanıyorsun o ekstra simli cihazlar çin de üretilen bazı yerli markalarda vardı technopat forumda birisinin 4 imei si vardı inanmayanlara fotoğrafı atıp gösterdiyanlış olmasın da iphonelarda sadece 8 ay kullanılıyo diye biliyorum ben
o 4+4 ay bitmez demi bi anda ondan korkuyom benevet 4+4 8 ay kullanıyorsun o ekstra simli cihazlar çin de üretilen bazı yerli markalarda vardı technopat forumda birisinin 4 imei si vardı inanmayanlara fotoğrafı atıp gösterdi