Neler Yeni

Öneri İphone 15 pro alınır mı?

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak
Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.

Araştırmanı öneririm tam hakim değilim konuya,yeni konu açarak tüm sorularını daha bilgili insanlara sorabilirsin.
ne
ne yaziyim konu başlığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu başkllığı ne olksn

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
arkadaşlar 2.el alıcam 65 veya 60 k olması lazım pil sağlığı hakında bi bilgim yok telefonu babam görmüş telefonccuda 3 ay taksitte yapıyomuş 2.el iphone alırken neye dikkat etmeliyim pili % kaç sa almim veya telefonun fiyatı cok mu tr cihaz
Pil sağlığından öte en önemlisi değişeni var mı??

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
işte telefoncu o konu hakında yalan soyler büyük iihtimalle ben onu kendim nasıl anlayaybilirim
O konu hakkında bilgim yok maalesef, bende 2.el iPhone aldım ama tanıdığımdan olduğundan sıkıntı olmadı. Burada gelip yurtdışı telefon ile ilgili konuşacağınıza bi iPhone’un değişeni nasıl olup olmadığını anlatında bilgilenek

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,471
İsim
uwu
yanlış olmasın da iphonelarda sadece 8 ay kullanılıyo diye biliyorum ben
evet 4+4 8 ay kullanıyorsun o ekstra simli cihazlar çin de üretilen bazı yerli markalarda vardı technopat forumda birisinin 4 imei si vardı inanmayanlara fotoğrafı atıp gösterdi

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Leo Messi
evet 4+4 8 ay kullanıyorsun o ekstra simli cihazlar çin de üretilen bazı yerli markalarda vardı technopat forumda birisinin 4 imei si vardı inanmayanlara fotoğrafı atıp gösterdi
o 4+4 ay bitmez demi bi anda ondan korkuyom ben

Top Bottom