oyunbilgisi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
düzeldi gibi
valla bende kablonet kullanıyorum her şey bir anda gittitürknet kullanıyorum bende modem bozuldu sanıyordum netflix rahat izlebiliyordum discord youtube tiwtter falan giremiyordum bu nasıl çöküş olum türknet napıyon siz? şimdi düzeldi gibi
ya hocam sorma virüs falan girdi sandım donanım arşivine bile girmedi şifrem doğru olduğu haldetürknet kullanıyorum bende modem bozuldu sanıyordum netflix rahat izlebiliyordum discord youtube tiwtter falan giremiyordum bu nasıl çöküş olum türknet napıyon siz? şimdi düzeldi gibi
hocam internet olmadığı için genel bir şey mi onu bile anlayamadım ya. Son bir iki aydır kablonet sürekli geceleri interneti kapatıyor. 2 yıl sorunsuz kullandım bokunu çıkardılar son 2 aydır.onla alakalı değil hocam genel bişey gibi valorant hala giremiyorum
genel bişey şuan düzeldi galibahocam internet olmadığı için genel bir şey mi onu bile anlayamadım ya. Son bir iki aydır kablonet sürekli geceleri interneti kapatıyor. 2 yıl sorunsuz kullandım bokunu çıkardılar son 2 aydır.
AFK KALDIN DİYE BAN YEMİŞİM BİR DE ÖFLDPŞĞJFMPOEKĞIİFHESJNOPFIĞMSEĞUGHFNJMOEĞIFFUHEJNMvalorant girebiliyor musunuz?
KLADSJKLASDJKLJASDJKLAS hocam düzeltirler ama bide ban atmışlar şaka gibiAFK KALDIN DİYE BAN YEMİŞİM BİR DE ÖFLDPŞĞJFMPOEKĞIİFHESJNOPFIĞMSEĞUGHFNJMOEĞIFFUHEJNM
Tr şaşırtmıyor