Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

türknet kullanıyorum bende modem bozuldu sanıyordum netflix rahat izlebiliyordum discord youtube tiwtter falan giremiyordum bu nasıl çöküş olum şimdi düzeldi gibi

türknetle alakası yok

türknet kullanıyorum bende modem bozuldu sanıyordum netflix rahat izlebiliyordum discord youtube tiwtter falan giremiyordum bu nasıl çöküş olum türknet napıyon siz? şimdi düzeldi gibi
valla bende kablonet kullanıyorum her şey bir anda gitti

türknet kullanıyorum bende modem bozuldu sanıyordum netflix rahat izlebiliyordum discord youtube tiwtter falan giremiyordum bu nasıl çöküş olum türknet napıyon siz? şimdi düzeldi gibi
ya hocam sorma virüs falan girdi sandım donanım arşivine bile girmedi şifrem doğru olduğu halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant girebiliyor musunuz?

internet kapatma düğmesine yanlışlıkla biri basıp çekti sanırım

onla alakalı değil hocam genel bişey gibi valorant hala giremiyorum
hocam internet olmadığı için genel bir şey mi onu bile anlayamadım ya. Son bir iki aydır kablonet sürekli geceleri interneti kapatıyor. 2 yıl sorunsuz kullandım bokunu çıkardılar son 2 aydır.

Gencecik yaşımda ülkemden nefret ettim. Nefret etmemin sebebi hükümetten çok halk. Cahil, hiç bir şeye gıkı çıkmayan hatta destekleyen geri kalmış bu halktan dolayı. Her zaman kötü yöneticiler ülkelerin başına geçer ama bu kadar celladına aşıkta olunmaz ki be. Kurunun yanında bizde yanmasak şerefsizim iki odun da ben atacağım hak ediyorlar diye.

kaçak maç yayınlarını engelleyeceğiz derken acemi IT çalışanlarımız tüm interneti kapattı :D, düzeltiyorlar

hocam internet olmadığı için genel bir şey mi onu bile anlayamadım ya. Son bir iki aydır kablonet sürekli geceleri interneti kapatıyor. 2 yıl sorunsuz kullandım bokunu çıkardılar son 2 aydır.
genel bişey şuan düzeldi galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway