Yardım ASUS ROG STRIX mi HP OMEN/VICTUS mu?

lc4l

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayar mühendisliği için sınava hazırlanıyorum. Yazılım ve arada oyun oynamak için bu iki laptoptan birini tercih edeceğim.
Ama hangisi daha işime yarar bilemediğim için size sormak istiyorum. Linklerini aşağıya bıraktım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HP: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-per4-canta-9j226eapn318-pm-HBC000066AMTM
ASUS: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000466XAK
ROG serisinin hepsi oyun için yapılan parçalardır. Victus hem modelleme hemde oyun oynayabileceğiniz seridir. HP tercih ederdim. Eğer oyun için soruyor olsaydınız kesinlikle ROG derdim.

ROG serisinin hepsi oyun için yapılan parçalardır. Victus hem modelleme hemde oyun oynayabileceğiniz seridir. HP tercih ederdim. Eğer oyun için soruyor olsaydınız kesinlikle ROG derdim.
Teşekkür ederim. Asıl amacım oyundan ziyade üniversite boyunca kod yazmak vesaire için kullanmak.

Rica ederim. Zaten çoğunlukla böyle yerlerde kullanılıyor HP Victus.
Anladım, bilgisizliğime verin soru yağmuruna tutmak istemiyorum da sizi, birkaç arkadaşım hp'nin çok ısındığına dair bir şeyler söyledi. Benim için bi sorun yaratır mı acaba?

Asus rog her zaman iyidir otocad vsvsvsv programlar gibi bir çok şeyler için rog derim asus herzaman iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus rog her zaman iyidir otocad vsvsvsv programlar gibi bir çok şeyler için rog derim asus herzaman iyidir
Ve ısınma vsvsv yaşamazsınız asusta

Anladım, bilgisizliğime verin soru yağmuruna tutmak istemiyorum da sizi, birkaç arkadaşım hp'nin çok ısındığına dair bir şeyler söyledi. Benim için bi sorun yaratır mı acaba?
Bakımını yapmayı biliyorsanız ısınmaz hocam. Bu hava sıcaklığı,oda sıcaklığı gibi şeylerden de olabilir. 2 küçük fan bazen yetmez.

Ve ısınma vsvsv yaşamazsınız asusta
Teşekkürler hala ikilemdeyim daha derin bi araştırma yaparsam iyi olucak gibi.

Bakımını yapmayı biliyorsanız ısınmaz hocam. Bu hava sıcaklığı,oda sıcaklığı gibi şeylerden de olabilir. 2 küçük fan bazen yetmez.
Anladım teşekkürler tekrardan.

Rog kullandım kasa kalite klavye vs vs hepsinde rog tartışılmaz iyidir ama fiyat olarakta tuzlu ama ömürlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri