Ekran Kartı Palit mi alınır yoksa Galax mı?

Xcartima

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar 4070Super alacağım fiyalara baktığımda 1k fiyat değişikliği var Galax ve Palit markalarında sizce hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar 4070Super alacağım fiyalara baktığımda 1k fiyat değişikliği var Galax ve Palit markalarında sizce hangisi daha iyidir?
ben kesinlikle galax öneririm bende kullanıyorum telefon kontrol olsun tasarım olsun sıcaklık degerleri olsun gayet güzel

Bu ikisi arasında Galax alın. Bütçeniz el veriyorsa Palite göre 500 lira farkla Gainward Panther tercih etmenizi öneririm.

Sıcaklık değerleri benzer palit metal kasa ama galaxi bilmiyorum hangisi ucuz ise onu almak daha mantıklı olabilir ikisi de f/p

Galax bariz daha iyi

baktığımızda gayet yeterli değil mi?
75 Dereceye kadar olan değerler mükemmel değerlerdir. Üstüne çıkıyorsa kasa hava akışında sorun olabilir veya kartın bakım zamanı gelmiştir.

Geri