Mouse çok hafif geliyor onu geçtim hassasiyet bulamıyorum eski mouse da ki hassasiyetimi nasıl öğrenebilirim aşağı linkini bırakıcam eski mousen
www.google.com
800dpi ne hoca 16k dpi 0.01 sens oynuyom benhassasiyet bulamıyorum diye bir şey yoktur alışamıyosundur zamanla alışırsın aslında genel olarak olman gereken ayarlar belli zaten aykırı birisi değilsen 800 dpi 0.4 sens oynarsın (valorant için) kendini alıştırmaya çalış o mouse a
800 dpi olabilirhassasiyet bulamıyorum diye bir şey yoktur alışamıyosundur zamanla alışırsın aslında genel olarak olman gereken ayarlar belli zaten aykırı birisi değilsen 800 dpi 0.4 sens oynarsın (valorant için) kendini alıştırmaya çalış o mouse a
1700tl bırakiyimlink bozuk alışamıyosan bana hediye edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800dpi ne hoca 16k dpi 0.01 sens oynuyom ben
kalsın800 dpi olabilir
1700tl bırakiyim
linkte farklı farklı modeller var hangi model senin mousen800 dpi olabilir de link bıraktığım mouse hassasiyetini nasıl öğrenebilirim
1700tl bırakiyim
yüksek dpi tercihim değillink bozuk alışamıyosan bana hediye edebilirsin
800dpi ne hoca 16k dpi 0.01 sens oynuyom ben
link bozuk800 dpi olabilir
1700tl bırakiyim
yüksek dpi daha verimli ama sensitivity sanal bi ayarken dpi donanımsal araştırabilirsin millet bilmediğinden düşük dpi kullanıyor düşük dpi kullanınca yüksek hzin bi anlamı kalmıyoryüksek dpi tercihim değil
link bozuk
1k alayım800 dpi olabilir
1700tl bırakiyim
alıştığım ayarlarda kalmayı tercih ediyorum dpi yüksek kullanmanın daha iyi olduğunu tabii ki biliyorumyüksek dpi daha verimli ama sensitivity sanal bi ayarken dpi donanımsal araştırabilirsin millet bilmediğinden düşük dpi kullanıyor düşük dpi kullanınca yüksek hzin bi anlamı kalmıyor
yüksek dpi tercihim değil
link bozuk
Buliyim de eşeği koyim de totişine diyorsun he1k alayım
Hazır bulunmuşu var işte![]()
HP M160 Pd1l Rgb Işıklı Kablolu Usb Gaming Oyuncu Mouse & Mousepad (700X350MM) - Fiyatı, Yorumları
HP M160 Pd1l Rgb Işıklı Kablolu Usb Gaming Oyuncu Mouse & Mousepad (700X350MM) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buliyim de eşeği koyim de totişine diyorsun he