Ajazz aj159 apex alışamıyorum

hassasiyet bulamıyorum diye bir şey yoktur alışamıyosundur zamanla alışırsın aslında genel olarak olman gereken ayarlar belli zaten aykırı birisi değilsen 800 dpi 0.4 sens oynarsın (valorant için) kendini alıştırmaya çalış o mouse a

link bozuk alışamıyosan bana hediye edebilirsin :blobdance:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hassasiyet bulamıyorum diye bir şey yoktur alışamıyosundur zamanla alışırsın aslında genel olarak olman gereken ayarlar belli zaten aykırı birisi değilsen 800 dpi 0.4 sens oynarsın (valorant için) kendini alıştırmaya çalış o mouse a
800dpi ne hoca 16k dpi 0.01 sens oynuyom ben

800 dpi olabilir

link bozuk alışamıyosan bana hediye edebilirsin :blobdance:

800dpi ne hoca 16k dpi 0.01 sens oynuyom ben
1700tl bırakiyim

800 dpi olabilir de link bıraktığım mouse hassasiyetini nasıl öğrenebilirim

1700tl bırakiyim
linkte farklı farklı modeller var hangi model senin mousen

yüksek dpi tercihim değil

link bozuk
yüksek dpi daha verimli ama sensitivity sanal bi ayarken dpi donanımsal araştırabilirsin millet bilmediğinden düşük dpi kullanıyor düşük dpi kullanınca yüksek hzin bi anlamı kalmıyor

yüksek dpi daha verimli ama sensitivity sanal bi ayarken dpi donanımsal araştırabilirsin millet bilmediğinden düşük dpi kullanıyor düşük dpi kullanınca yüksek hzin bi anlamı kalmıyor
alıştığım ayarlarda kalmayı tercih ediyorum dpi yüksek kullanmanın daha iyi olduğunu tabii ki biliyorum

yüksek dpi tercihim değil

link bozuk

Buliyim de eşeği koyim de totişine diyorsun he

1k dpi kullanıyormuşsun o zaman yüksek ihtimalle edpi hesaplayıp aynı edpi oranını tutturacak dpi seç kendine

Geri