İT FRİDAY 12 alınır mı ?

Özelleştirecek misin ?
PC hocası 9 sistemi özelleştirdiğimizde soğutucu SSD ve 2x16 RAM ile 33K yapıyor. ( şu an 2x16 RAM yok )
O fiyata ise 7800XT PC hocası 12 var ve onu da özelleştirince 38k yapıyor. O fiyata da 4070 Super'ler var.
PC hocası 12 ya da https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu sisteme çıkmaya değer mi sizce?
Tabi bu sistemleri de sanırım özelleştirmek gerek :(

Videosunu izledim ben dolu sistem olduğu için özelleştirme yapmasan da olur. Rami sonradan da alabilirsin yani soğutucu zaten iyi bir marka model. 4070 süper sistemleri adam etmek için min 43 bin lazım bunu alıp geçin üst düzey bir sistem.
2k monitörde alırsanız daha işiniz olmaz bence sistemle falan.

Ürünün incelemesi

Son düzenleme:
benim nvidia cı arkadaşta bunu aldı amdye boş sallıyorlarmış diyor şimdi 1 haftadır kullanıyor
Dedim ya hocam bana göre 4070'ten kat kat iyi bir kart. 2 haftadır sistem alacağım diye uzman oldum artık araştıra araştıra. YouTube'da incelemeler videolar yoruldum artık yani. Ama dediğim gibi satarken Nvidia fanları bu karta bakmadığı için biraz sıkıntıya düşersin.

Dedim ya hocam bana göre 4070'ten kat kat iyi bir kart. 2 haftadır sistem alacağım diye uzman oldum artık araştıra araştıra. YouTube'da incelemeler videolar yoruldum artık yani. Ama dediğim gibi satarken Nvidia fanları bu karta bakmadığı için biraz sıkıntıya düşersin.
valla 3 yıldır rx6600xt eagle kullanıyorum tek hata yaşamadım, çok memnunum o zamanlar 3060ti vardı +3k farkla ama ben gidip monitör almıştım :peeposad:

valla 3 yıldır rx6600xt eagle kullanıyorum tek hata yaşamadım, çok memnunum o zamanlar 3060ti vardı +3k farkla ama ben gidip monitör almıştım :peeposad:
Sen doğrusunu yapıyorsun kanka markacı değil performansci adamsın😄 uygun fiyata daha iyi performans varken gerek yok zaten.

Sen doğrusunu yapıyorsun kanka markacı değil performansci adamsın😄 uygun fiyata daha iyi performans varken gerek yok zaten.
aradaki fiyatlara bak fps lere bak hiç gerek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,520
Üyeler
184,319
Son üye
Huzayfe
Geri