Boks torbasını nereye asabilirim?

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Merhaba 23 kiloluk boks torbası ve resime koyduğum aparatı aldım. Aparatı 4 tane çelik dübel ile sabitliyoruz. Sorunum şurada duvara yaptım ve duvar tuğladan olduğu için dübelleri sabitleyemiyoruz. Tavana kanca metal dübel denedim fakat tavan taşımadı. Geriye sadece kolon kalıyor sizce kolona 4 tane dübel için delik açıp sabitlemem sorun olur mu? Yaklaşık 9cm delik açılacak kolon demirleri 5-6 cm sonra beliriyor apartmana zararı olur mu? Ne önerirsiniz?

Ekler

• Screenshot_20241130_182607_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241130_182607_Hepsiburada.jpg
    100.4 KB · Hit: 71
kolonlara asla bulaşma taşıyıcı kolonsa binaya zarar verir direkt

Güncel

Kolonlara bulaşma sakınnn.

Merhaba 23 kiloluk boks torbası ve resime koyduğum aparatı aldım. Aparatı 4 tane çelik dübel ile sabitliyoruz. Sorunum şurada duvara yaptım ve duvar tuğladan olduğu için dübelleri sabitleyemiyoruz. Tavana kanca metal dübel denedim fakat tavan taşımadı. Geriye sadece kolon kalıyor sizce kolona 4 tane dübel için delik açıp sabitlemem sorun olur mu? Yaklaşık 9cm delik açılacak kolon demirleri 5-6 cm sonra beliriyor apartmana zararı olur mu? Ne önerirsiniz?
kolonlara elleme.

Boks torbasını duvar rahat taşır kolona dübel çakmaya kalkışma .

Boks torbasını duvar rahat taşır kolona dübel çakmaya kalkışma .
Duvar tuğla hocam hiç hır şekilde taşımıyor beton bi kolonun orada var. Ama kolonda demirlerde 5 6 cm sonra geliyor benim 10 cm delik açmam gerek yani her türlü demire denk geliyor.

Duvar tuğla hocam hiç hır şekilde taşımıyor beton bi kolonun orada var. Ama kolonda demirlerde 5 6 cm sonra geliyor benim 10 cm delik açmam gerek yani her türlü demire denk geliyor.
Koyma kral boşver o zaman taşımıyorsa takma.
Kolonları sakın delme sakın

İyi sıkışacak geniş dübel atınız bütün vidalarınıda takın sorun olmaz . Torba iskelet toplam kaç kg ?
30kg hocam dün yaptık tuğla duvara dübeller direkt tutmadı bile. El ile sağlam olsa da montajda ya çıktılar ya da içeri kaçtılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri