Yardım CPU ışığı kırmızı yanıyor

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,417
Yeni sistem topladım, CPU ışığı kırmızı, Dram ışığı sarı yanıyor anakartta.
Anakart MSİ B650 S wifi
İşlemci Ryzen 7 7700 sizce neden olur? Statik elektriği denedim olmadı aç kapa bios pil çıkart falan.

Yeni sistem topladım, CPU ışığı kırmızı, Dram ışığı sarı yanıyor anakartta.
Anakart MSİ B650 S wifi
İşlemci Ryzen 7 7700 sizce neden olur? Statik elektriği denedim olmadı aç kapa bios pil çıkart falan.
Ram ile alakalı bir ayar yaptın mı bios da ?

Yaptım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tray işlemci arızalı olabilir mi?
Olabilir hocam anakart bütün soketleri bağlantı yaptıysanız cpu power soketlerini geriye başka pek bir şey kalmıyor.

Buzzer varsa ses tonları daha net sonuç veriyor

Olabilir hocam anakart bütün soketleri bağlantı yaptıysanız cpu power soketlerini geriye başka pek bir şey kalmıyor.

Buzzer varsa ses tonları daha net sonuç veriyor
Ram'i ilk önce İşlemciye en yakına takmıştım olmadı, sonra 4'e(en son) a taktım olmadı, 2 ye takınca oldu. Sağolun.

Ram'i ilk önce İşlemciye en yakına takmıştım olmadı, sonra 4'e(en son) a taktım olmadı, 2 ye takınca oldu. Sağolun.
2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektim

bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncel

2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektim

bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncel

Ben ram bile değiştim nafile hocam.

Anakart yada psu kaynaklı olduğu kesinleştirdim fakat almak nasip olmadı bende sistem açılıyor böyle idare ediyorum.

Anakartin ram slotlarinin üzerine first yazması lazım Fırat yazana tak rami

Anakartin ram slotlarinin üzerine first yazması lazım Fırat yazana tak rami
reis 2. slota taktık fisrt yazan olmadı ancak 4. slota taktığımda geldi ekran ışıklar da söndü teşekkür ederim dünden beri bununla uğrasıyorum

Anakartin ram slotlarinin fotoğrafını atabilir misin yapamazsan
HOCAM FİST YAZAN SLOTLARA TEK RAM TAKINCA ACILIYOR AMA ÇİFT RAM DE AÇILMIYOR 3 DEFA UYARI SESİ GELİYOR CPU DRAM IŞIĞI YANIYOR KALIYOR ÖYLE

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,950
Üyeler
183,361
Son üye
Ardakaan71
Geri