tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 94
Hocam anlamadım ama işlemcide asassin sprit var.Acayip bu sıcaklıkları biz boşta göremiyoruz
araba motoru mu bu soğuk olması tabikide bir artı. ne kadar soğuk o kadar stabil performans. AMA ekran kartı fanını %100 e almışsın tabii ki soğuk olur. 2600rpm de dönüyor fanlar. işlemcide aynıdır büyük ihtimalle. işlemcide normalde 60 derecelerde olması lazım. standart fan ayarında.Gta online oynarken sıcaklık değerleri paylaşmıştım bir arkadaş gereğinden fazla soğuk sıkıntı olabilir dedi. Sizce nasıl veya soğuk olması iyi bir şey mi?
Amd r5 7500f
Gigabyte 7600xt 16gb
Nasıl yaptın la![]()
hocam hiç ellemedim. her şey autodaaraba motoru mu bu soğuk olması tabikide bir artı. ne kadar soğuk o kadar stabil performans. AMA ekran kartı fanını %100 e almışsın tabii ki soğuk olur. 2600rpm de dönüyor fanlar. işlemcide aynıdır büyük ihtimalle. işlemcide normalde 60 derecelerde olması lazım. standart fan ayarında.
evetKonudan bağımsız 7500F ve 7600XT 16 GB'ı, hazır sistemle mi aldın?
dostum fanlar son 2600rpm de dönüyorhocam hiç ellemedim. her şey autoda
son değil hocam fullediğimde 5000rpm falan görüyordu istersen bir kontrol edeyimdostum fanlar son 2600rpm de dönüyor
hocam hiç ayarlamadım seside normal de bir bakaymfan hızları yüksektir azaltın ortalama 50 55 derece alsanız yeter zaten fanların ömrünü bitirmeyin yalandan