Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

Hocam sakalı vs. Nasıl alıyor birde sakal üstünde oluyor ya göz altı yanak cevresinde ince tüyler onları da alabiliyor mu sonra 3 bıçağı var galiba yanında bicak veriyorlarmo bıçakları kaç ay dayanıyor sonrasında 3 bicak kaça mal oluyor kullanmı zormu senin söylemek istediğin varsa birde iyi olur teşekkür ederim
Hocam sakalı çok temiz alıyor, o bahsettiğin tüyleride alıyor. Bu 3 başlıklı olan Şarjla çalışıyor, ekstra bir bıçak masrafı yok. iç kapağı açılıp su ile yıkanıyor. Almanı öneririm ben her hafta kullanıyorum. Seside az etrafını rahatsız etme ve kuvvetli çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sakalı çok temiz alıyor, o bahsettiğin tüyleride alıyor. Bu 3 başlıklı olan Şarjla çalışıyor, ekstra bir bıçak masrafı yok. iç kapağı açılıp su ile yıkanıyor. Almanı öneririm ben her hafta kullanıyorum. Seside az etrafını rahatsız etme ve kuvvetli çalışıyor.
Eve geçince Cihaz fotoğraflarınıda eklerin hocam.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve geçince Cihaz fotoğraflarınıda eklerin hocam.
Saolasın hocam

Merhaba arkadaşlar tıraş makinesi önerisi yapabilir misiniz bütçe 1. 1.5k arası sadece yüz için istiyorum ve jilet gibi almasını 2 günde bir jilet vuruyorum ve cilt için de pek iyi olurmuyor bu ondan dolayı jilet gibi almasını tüm yüz için özellikle yanak tarafındaki ince tüyleri bile jilet gibi almasını istiyorum siz ne önerirsiniz
https://www.hepsiburada.com/philips...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.33.3

Ekler

• IMG_0484.jpeg
    IMG_0484.jpeg
    1.6 MB · Hit: 25
  • IMG_0485.jpeg
    IMG_0485.jpeg
    1.6 MB · Hit: 23
Geri