Aynen alınırGeçen 349 TL idi ben gittiğimde. Şuan 399 TL olmuş: https://www.teknosa.com/logitech-g332-oyuncu-kulakligi-leatherette-analog-p-125088209
medimarkta alphax vardı o işini görürAlıcam şuanda bütçe 400 TL'ye kadar ne almalıyım sizce?
Onun micinde cızırtı varyamedimarkta alphax vardı o işini görür
bütçe 400 müş
Alpha-X mici sıkıntılı almıcamMedimarkt'ta ve Teknosa'da G332 öneririm.
Tavsiyem internetten almanız.
yok ben kullanıyom neyse alma istersenOnun micinde cızırtı varya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alpha-X mici sıkıntılı almıcam
Bilip bilmeden önerme dostum aynı kulaklığı şuan ben kullanıyorum ses az geliyor konforu çok kötü yeni kulaklık sipariş verdim o derece kötü bir kulaklıkGeçen 349 TL idi ben gittiğimde. Şuan 399 TL olmuş: https://www.teknosa.com/logitech-g332-oyuncu-kulakligi-leatherette-analog-p-125088209
Gerçekten kullanan biri olarak söylüyorum, tamı tamına şakasız 4. sınıfta aldım 8. sınıfın sonunda yani bu yaz saldım kulaklığı. Acayip güzel bir kulaklık. Sesi güzel veriyor ve güzel alıyor. Yayın açacaksan fln böyle şeylere kullanmazsın zaten arkadaşlarınla sohbet için gayet yeterli.Onun micinde cızırtı varya
Alpha-X mici sıkıntılı almıcam
nE? Ben acayip beğendim kulaklığı siz nasıl öyle yaklaştınız anlamadım.Bilip bilmeden önerme dostum aynı kulaklığı şuan ben kullanıyorum ses az geliyor konforu çok kötü yeni kulaklık sipariş verdim o derece kötü bir kulaklık
1 Yıldır kullanıyorum her türlü sorunu var ses full olmasına rağmen sesi çok fazla azaldı konfor falan zaten 0 pedleri soyulmaya başladıGerçekten kullanan biri olarak söylüyorum, tamı tamına şakasız 4. sınıfta aldım 8. sınıfın sonunda yani bu yaz saldım kulaklığı. Acayip güzel bir kulaklık. Sesi güzel veriyor ve güzel alıyor. Yayın açacaksan fln böyle şeylere kullanmazsın zaten arkadaşlarınla sohbet için gayet yeterli.
nE? Ben acayip beğendim kulaklığı siz nasıl öyle yaklaştınız anlamadım.
Kusura bakma da neyi bilip bilmeden öneriyor muşum ? Zamanında G230'u kaç ay kullandım. Haberin var mı ? Adam bu fiyata ne alınabilir demiş bunu önerdim. İlla bunu al diye de zorlamadım. Sonra gidip adı sanı bilinmeyen bir kulaklık alıyorsunuz, yok dip ses geliyor yok padleri dökülüyor yok kafamı ağrıtıyor diyorsunuz.Bilip bilmeden önerme dostum aynı kulaklığı şuan ben kullanıyorum ses az geliyor konforu çok kötü yeni kulaklık sipariş verdim o derece kötü bir kulaklık
Ben 4-5 yıl kullanmıştım sesi hala yeterliydi ve çokta konforluydu.1 Yıldır kullanıyorum her türlü sorunu var ses full olmasına rağmen sesi çok fazla azaldı konfor falan zaten 0 pedleri soyulmaya başladı
Aynı şey Logitech G231 ve G332 SE ile yaşadım bu kulaklıklarda bir sürü sorun var dostum şikayetlerine bakarsanKusura bakma da neyi bilip bilmeden öneriyor muşum ? Zamanında G230'u kaç ay kullandım. Haberin var mı ? Adam bu fiyata ne alınabilir demiş bunu önerdim. İlla bunu al diye de zorlamadım. Sonra gidip adı sanı bilinmeyen bir kulaklık alıyorsunuz, yok dip ses geliyor yok padleri dökülüyor yok kafamı ağrıtıyor diyorsunuz.