Razer Viper Ultimate inceleme

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,318
Dostlar merhaba ürün dün elime geçti ve ilk hissiyat olarak çok güzeldi kutunun içinden garanti,kullanım kılavuzu,razer sticker vs.
- Yönleri:Ürün simetrik (Keşke 2 tane çıksaydı biri sol el için biri sağ el için ama yinede gayet iyi bir şekilde ele oturuyor)
+ Yönleri:Kablosuz olması,çok hafif olması,mükemmel bir sensörünün olması ve kablolu mouselardan gecikme olarak hiç bir farkı yok ben bile anlıyamadım yarı profesyonel olarak CS:GO oynamama rağmen :D
Sonuç olarak bütçeniz varsa alabilirsiniz o kadar detaylı bir rehber olmadı farkındayım ama yine belki birine yardımım dokunur dedim :D ( Telefonumu bulamadığım için fotoğraf ekliyemedim )

Gerçekten mükkemmel bir mouse ama ne yazık ki Türkiye de bulamadım :(

Gerçekten mükkemmel bir mouse ama ne yazık ki Türkiye de bulamadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende burdan aldım

Ben de acaba Razer Huntsman Elite incelemesi mi yapsam :unsure:

Varsa yapın hocam bende yakında Hyperx Alloy FPS Pro yapıcam ve Cloud Alpha S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşıma 2 günde geldi zaten bana hediye etti samimi bir arkadaşım banada 7 8 günde geldi vergi alınmadı
Harbi mi?Razer'ın sitesinden alınca bu kadar hızlı geliyor ve vergi alınmıyor mu gerçekten?

Harbi mi?Razer'ın sitesinden alınca bu kadar hızlı geliyor ve vergi alınmıyor mu gerçekten?
Hayır hocam anlamadınız herhalde benim Almanyada bir arkadaşım var o bana hediye olarak aldı ilk önce kendi evine gitti kargo sonra bana kargoladı :D

Geri