osmanzer
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
hocam iyi akşamlar benim de ramlerde sorun var manuel ayar nasıl yapcaz anlatabilir misinmanuel olarak yukseltmeyi dene ram mhzlerini
hocam iyi akşamlar benim de ramlerde sorun var manuel ayar nasıl yapcaz anlatabilir misinmanuel olarak yukseltmeyi dene ram mhzlerini
Manuel yükseltmeyi de denedim maalesef, adım adım tariflere uygun ilerliyorum en ufak değişiklikte kapanıp baştan açılıyor.manuel olarak yukseltmeyi dene ram mhzlerini
voltajı yükseltmeyi denedinmi söylemiştim bi araManuel yükseltmeyi de denedim maalesef, adım adım tariflere uygun ilerliyorum en ufak değişiklikte kapanıp baştan açılıyor.
Bildiğiniz çok etkili olur dediğiniz yöntem varsa paylaşabilir misiniz?
daha fazlasını neden denemedin bak videoyu buldum bendede ram oc yaptıgımda pc 2-3 kere kapanıp açılıyodu tekrar aynı mhzye düşüyodu böyle çözdüm yakın bi problem gibime geldi sanki voltajı yetmiyor senindeEvet, 1375 e kadar yükselttim maalesef hepsinde aynı sorun oldu.
Evet bu videoyu rehber alıp izleyerek yaptım ben de ama başarılı olamadım. Şimdi tekrardan deneyeceğim olumlu olumsuz güncelleme yaparım.daha fazlasını neden denemedin bak videoyu buldum bendede ram oc yaptıgımda pc 2-3 kere kapanıp açılıyodu tekrar aynı mhzye düşüyodu böyle çözdüm yakın bi problem gibime geldi sanki voltajı yetmiyor seninde
1.4V a kadar yavaş yavaş çıkmayı dene 1.375- 1.380-1.85 olucağına inanıyorum inşallah olurEvet bu videoyu rehber alıp izleyerek yaptım ben de ama başarılı olamadım. Şimdi tekrardan deneyeceğim olumlu olumsuz güncelleme yaparım.
bugün anakart bios güncelledim 6000 mhz çıkartamıyorum bu sefer devamlı 4800 çekiyor çok garipTek rami takıp 32 gb çalıştırdığım zaman 6000 mhz oluyor, 2 ram takıp 64 gb çalıştırdığım zaman 4800 mhz de çalışıyor maalesef
Tek 32gb rami taktığım zaman 6000 mhz rahat çıkıyor sorunsuz, Çift modül 32+32 takınca 4800 de kalıyorİşlemcinin en fazla desteklediği ram mhz nedir kontrol ettin mi?
Denedim ama maalesef yine olumlu sonuca ulaşamadım. Bu işlerle ilgilenen OC yapan bir yer varsa kasayı götürüp yaptırtabilirim.1.4V a kadar yavaş yavaş çıkmayı dene 1.375- 1.380-1.85 olucağına inanıyorum inşallah olur
Kullandığınz Patriot'un model numarasını paylaşabilir misin?Şefim ben aynı mhz ve cl değerli ramin Patriot Viper modelini kullanıyorum bir sorun olmuyor ama biraz default bir soru olacak ama BIOS güncel mi ?