Beyaz Gemi Kitabının Özeti Lazım

erenxzw61

80+
Reaksiyon skoru
6
agalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)

agalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)
reis burda bulamazsın ama microsoft binge sor çok iyi cevap veriyor cpt kadar alakasız değil

Yaz chatgpt ye sonra verdiği metinde değişiklik yap bitti gitti özetide ezberle sonra da kitabı alıp bir zahmet oku.

reis burda bulamazsın ama microsoft binge sor çok iyi cevap veriyor cpt kadar alakasız değil
eyvallah kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaz chatgpt ye sonra verdiği metinde değişiklik yap bitti gitti özetide ezberle sonra da kitabı alıp bir zahmet oku.
180 sayfalık kitabı bu gece nasıl okuyabilirim dostum

Kitabın özeti ödev mi yoksa kitap sınavda mı çıkacak?

eyvallah kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180 sayfalık kitabı bu gece nasıl okuyabilirim dostum
valla kanka tutuşsaydı okurdun ben bi gecede 350 sayfa okuduğumu biliyorum sırf sabahına yetiştireceğim diye (Kitap 450 sayfaydı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri