Sistemi şuan alıyorum 3ünden hangisini alayım seri cevap

Reaksiyon skoru
44
-bunda 7500f seçili, kingston cl36 seçili, bitfenix kasa seçili
-sadece kasa farklı bitfenix seçili
-kingston cl36 seçili, kasa bitfenix seçili
NOT: İlk ikisinden birisini almaya daha yakınım 3.sü çok avantajlı olsa bile belirtip ilk ikisinden de hangisi daha iyi belirtebilir misiniz?

Hocam bu sistemi biliyorum fakat nvidia kart düşünüyorum

bütçe ne kadar? pc hocası 2 güne yeni bir kasa çıkaracak. üst segment olduğunu söylüyor belki 4070 super gelebilir.

bütçe ne kadar? pc hocası 2 güne yeni bir kasa çıkaracak. üst segment olduğunu söylüyor belki 4070 super gelebilir.
Hocam o kadar bütçem yok maalesef 30000lik bile zor ilk 2sinden birisi olursa daha iyi olur açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. daha iyi 3 fan yüksek ihtimal gpu ortalama 10 derece daha soğuk tutar ram farkı için 1. değmez alıcaksan her türlü 2
Hocam birisinde 1tb diğerinde 500 gb ssd var yine de 2.sini mi alayım?

Hocam o kadar bütçem yok maalesef 30000lik bile zor ilk 2sinden birisi olursa daha iyi olur açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birisinde 1tb diğerinde 500 gb ssd var yine de 2.sini mi alayım?
ona dikkat etmedim. ama sonradan ssd değiştirmen daha rahat olur ayrıca tekrar satmak istersen 2. daha kolay satarsın millet 3 fanlı seviyor

Yok hayır hocam bu bütçede onu bulabildim o yüzden. Vade farksız ise haberim yok öyle midir ?
Axess ve maximumda 3taksit imkani var fakat sistemlerin fiyatlari kotu.Sizin yerinizde olsam 28 29k butcem varsa kendim toplardim.Sadece 2.el bi ekran karti alirdim.Eger ugrasamam derseniz 5 7500f 7700xt vardi 28 29klara.

Axess ve maximumda 3taksit imkani var fakat sistemlerin fiyatlari kotu.Sizin yerinizde olsam 28 29k butcem varsa kendim toplardim.Sadece 2.el bi ekran karti alirdim.Eger ugrasamam derseniz 5 7500f 7700xt vardi 28 29klara.
Hocam ekran kartı olarak nvidia düşünüyorum bir de ne yalan söyleyeyim 2.el ile uğraşmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,090
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri