iphoneden geçeceğim zaten muhtemelen s22 bile çok daha iyi gelecek bana a55 ile s22 arasındaki fark sadece batarya mıBatarya sorun değilse S22, batarya önemli ise A55.
hocam ikinci el s23 fe 16 bin tllerde bulunabiliyor o nasıldırBatarya sorun değilse S22, batarya önemli ise A55.
Sadece batarya değil. S22'nin bataryası berbata yakın, iPhone Se 2020 civarında bir pil performansı mevcut ama A55'e göre kamerası ve ekran çerçeveleri daha iyi. A55'in güncelleme ömrü, bataryası, termal başarımı daha iyi.iphoneden geçeceğim zaten muhtemelen s22 bile çok daha iyi gelecek bana a55 ile s22 arasındaki fark sadece batarya mı
En mantıklı seçenek S23 Fe olur. Onunda bataryası başarılı değil ama yeter diyorsunuz zaten.hocam ikinci el s23 fe 16 bin tllerde bulunabiliyor o nasıldır
iphone se 2020 kullanıyorum memnun değilimSadece batarya değil. S22'nin bataryası berbata yakın, iPhone Se 2020 civarında bir pil performansı mevcut ama A55'e göre kamerası ve ekran çerçeveleri daha iyi. A55'in güncelleme ömrü, bataryası, termal başarımı daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En mantıklı seçenek S23 Fe olur. Onunda bataryası başarılı değil ama yeter diyorsunuz zaten.
S22'nin de bataryası o civarda. S23 Fe bir tık daha başarılı.iphone se 2020 kullanıyorum memnun değilim![]()
sıfır olarak, eğer küçük telefon kullanmayı istiyorsan s22 alabilirsin ama bataryası 3700 ve gördüğüm heryerde insanlar bataryasının çok hızlı bittiğini söylüyordu, ben s21 fe tavsiye ederim bende kullanıyorum oyun oynarken diğer telefonlara göre 5 - 15 derece fazla ısınıyor bataryası ise 4 - 6 saat gidiyor sık kullanımdaSadece batarya değil. S22'nin bataryası berbata yakın, iPhone Se 2020 civarında bir pil performansı mevcut ama A55'e göre kamerası ve ekran çerçeveleri daha iyi. A55'in güncelleme ömrü, bataryası, termal başarımı daha iyi.
En mantıklı seçenek S23 Fe olur. Onunda bataryası başarılı değil ama yeter diyorsunuz zaten.
ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim daha önce iphone telefon al sat yaptım değişip değiimediğini anlayabiliyorum ama samsungta nasıl anlayacağımSadece batarya değil. S22'nin bataryası berbata yakın, iPhone Se 2020 civarında bir pil performansı mevcut ama A55'e göre kamerası ve ekran çerçeveleri daha iyi. A55'in güncelleme ömrü, bataryası, termal başarımı daha iyi.
Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?iphone se 2020 kullanıyorum memnun değilim![]()
kaç saat berbat oluyor?S22 kullanıcısıyım 120hz +5saat alıyorum ki yetiyorSadece batarya değil. S22'nin bataryası berbata yakın, iPhone Se 2020 civarında bir pil performansı mevcut ama A55'e göre kamerası ve ekran çerçeveleri daha iyi. A55'in güncelleme ömrü, bataryası, termal başarımı daha iyi.
ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim daha önce iphone telefon al sat yaptım değişip değiimediğini anlayabiliyorum ama samsungta nasıl anlayacağım
6.1 inç cihazda 6 saat aşağısı berbat benim gözümde. 5 saat civarını 8 ve Se boyutundaki cihazda alıyor. ölü bataryalı 6S'de bile 3.5-4 saat'i zorluyorum öyle düşün.kaç saat berbat oluyor?S22 kullanıcısıyım 120hz +5saat alıyorum ki yetiyor