penguenserkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar 1000tlye alinabilcek en iyi mouse hangisidir? Rival 3 var ama eski diyorlar. Butcemi asamam mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum
Taşer rz-01 modelini alabilirsin 2 gün önce 950 TL idi arcelikteArkadaşlar 1000tlye alinabilcek en iyi mouse hangisidir? Rival 3 var ama eski diyorlar. Butcemi asamam mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum
Razer yazdım Taşer nasi olduTaşer rz-01 modelini alabilirsin 2 gün önce 950 TL idi arcelikte
Connectgame sitesinden çekiniyorum üründe arıza çıkarsa muhattap bulamayabilirim. 1000tl benim için az bi miktar değilkendim kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
bilmiyorum ben hiç bir sıkıntı yaşamadım mail attım 2 3 dakikada döndülerConnectgame sitesinden çekiniyorum üründe arıza çıkarsa muhattap bulamayabilirim. 1000tl benim için az bi miktar değil
endgame in globalıyle muhattap bulunabilir tr de almaya kalksak bunu gibi bişey bulmak zorConnectgame sitesinden çekiniyorum üründe arıza çıkarsa muhattap bulamayabilirim. 1000tl benim için az bi miktar değil
Tasarımı hoş bu tip ürün güzel olur benim için elimin boyu 17cmkendim kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Çekiniyorum ya özellikleri fiyatina gore cok iyi ama cekiniyorumendgame in globalıyle muhattap bulunabilir tr de almaya kalksak bunu gibi bişey bulmak zor
bende çekiniyodum aldım şuan gayet memnunumTasarımı hoş bu tip ürün güzel olur benim için elimin boyu 17cm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çekiniyorum ya özellikleri fiyatina gore cok iyi ama cekiniyorum
Bendeki şans gider bozuk ürünü bulur o yüzdenbende çekiniyodum aldım şuan gayet memnunum
kaliteli marka kolay kolay bozulmaz bu ürünlerBendeki şans gider bozuk ürünü bulur o yüzden
Mesela bu mouseyi aldım problem çıkarsa ne yapacağımkaliteli marka kolay kolay bozulmaz bu ürünler
end game ulasacaksın yada connecte bı sansını denersinMesela bu mouseyi aldım problem çıkarsa ne yapacağım
Bu mouse eski ve elime buyuk geliyo kralTaşer rz-01 modelini alabilirsin 2 gün önce 950 TL idi arcelikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Razer yazdım Taşer nasi oldu