Bu koltuk alınır mı?

StjeR

80+
Reaksiyon skoru
114

Bu koltuk bu fiyata değer mi? Alınır mı dersiniz? "Oyuncu koltuğu niye alıyorsun para bol herhalde, çek arkana bi mutfak sandalyesi" gibi cevaplar yazmazsanız çok mutlu olurum.

Oyuncu koltuğu niye alıyorsun para bol herhalde, çek arkana bi mutfak sandalyesi.

Şaka bir yana, bunun yerine kaliteli bir ofis koltuğu daha mantıklı olur.

Oyuncu koltuğu niye alıyorsun para bol herhalde, çek arkana bi mutfak sandalyesi.

Şaka bir yana, bunun yerine kaliteli bir ofis koltuğu daha mantıklı olur.
Belimde ağrılar var, arada ağrı yapınca otomatikmen yorulup arkama yaslanmam gerekiyor. Arkama yaslandığımda rahat edeceğim bir koltuk varsa link atabilir misin?

Belimde ağrılar var, arada ağrı yapınca otomatikmen yorulup arkama yaslanmam gerekiyor. Arkama yaslandığımda rahat edeceğim bir koltuk varsa link atabilir misin?
Maalesef, kullanmadığım için bilmiyorum. Ama bu fiyat aralığındaki ofis sandalyelerine bakabilirsin.

Maalesef, kullanmadığım için bilmiyorum. Ama bu fiyat aralığındaki ofis sandalyelerine bakabilirsin.
Bu konuyla tamamen alakasız olacak fakat, Ryzen 5 3600'ü stok fan ile mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse, ısınıyor mu?

Bu konuyla tamamen alakasız olacak fakat, Ryzen 5 3600'ü stok fan ile mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse, ısınıyor mu?
Stok fan ile kullanıyorum. Isınıyor, oyunlarda 75-90 derece arası değişiyor.
Ama işlemci hızını 3,8 Ghz'e sabitledim. Yeni bir soğutucu alana kadar bu şekilde kullanıyorum.
3,8 Ghz sabitleyince ısınma sorununu da çözdüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,086
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri