mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
almayı düşünüyordum ama oyun mağazasındaki fiyatları görünce vazgeçtim.
Kıracak olsam hiç almam şu modele bakardım ben
ikisi farklı cihazlarKıracak olsam hiç almam şu modele bakardım ben
Bir kere kırdırınca oyun yüklemek çok basit. V1 de vardı şimdi de OLED var, çok keyifli bir cihaz.almayı düşünüyordum ama oyun mağazasındaki fiyatları görünce vazgeçtim.
Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?Bir kere kırdırınca oyun yüklemek çok basit. V1 de vardı şimdi de OLED var, çok keyifli bir cihaz.
alınır otobüs vesayre beklerken çantadan çıkar oyna çok iyi.Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?
Nintendo bambaşka bir dünya oyunları çok eğlenceli. Grafik takıntınız yok ve sadece eğlenmek istiyorsanız alın. Benim imzamdaki ürünleri görebilirsiniz genelde nintendo oynuyorum hem arkadaşlarımla hem kız arkadaşımla çok eğleniyoruz. Ama çip taktırın mutlaka oyunları çok pahalı (oled çip takılması en zor model güvenilir bir yere taktırın)Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?
Bizde PS5 de var, oyuncu laptopu ve çok güçlü bir pc de var evde ama özellikle seyahatlerde (uçakta en çok) zaten alternatifsiz bir cihaz. OLED'in ekranı çok güzel gerçekten.Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?