Neler Yeni

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Bahadır Şahin
Oyunları zaten farklı mağazalardan alıyorsunuz. Bir de zaten yeni modeli Mart sonu çıkacak. Bu hafta duyurulması çok olası. Değmez.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Allmuted

80+ Bronze
v2 model için çok uçuk bir fiyat. Oled alınır bu paraya

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Arda Teksin

Allmuted

80+ Bronze
Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?
Nintendo bambaşka bir dünya oyunları çok eğlenceli. Grafik takıntınız yok ve sadece eğlenmek istiyorsanız alın. Benim imzamdaki ürünleri görebilirsiniz genelde nintendo oynuyorum hem arkadaşlarımla hem kız arkadaşımla çok eğleniyoruz. Ama çip taktırın mutlaka oyunları çok pahalı (oled çip takılması en zor model güvenilir bir yere taktırın)

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Axl Rose
Oled güzelmiş bak , ps4 var evde pc var alınır mı acaba?
Bizde PS5 de var, oyuncu laptopu ve çok güçlü bir pc de var evde ama özellikle seyahatlerde (uçakta en çok) zaten alternatifsiz bir cihaz. OLED'in ekranı çok güzel gerçekten.

Ayrıca eko sistem diğerlerinden farklı, 2 tane çıkarılabilir joycon ile hareket üzerine kurulmuş, diğer hiç bir konsolda bunu yaşayamıyorsunuz.

Ama yine de bu konsolların biri diğerinin tam olarak alternatifi de değil, hepsinin avantajlı yönleri var.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan
Sürekli girip girip bakıyorum ürüne. Ama işte oyun tarafı tedirgin ediyor. Kullanan arkadaşlar oyun konusunda (sanırım çiplenebiliyormuş) biraz yeşillendirse harika olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,100
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom