Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu önerisi

cah7446

80+
Reaksiyon skoru
61
Bütçe
4000
h610m k i5 12400 rtx4060 16gb ram li bir pc ye sahibim stok fanı değiştirmek istiyorum bilgisayarım ile uyumlu fiyat performan kule tipi soğutucu önerebilir misiniz?

X123 duo alabilirsin. En f/p ürün bu.

Ekler

• d0d0c5c8-a356-4fc4-a3af-b99702c83be8.jpeg
    d0d0c5c8-a356-4fc4-a3af-b99702c83be8.jpeg
    219.4 KB · Hit: 50
hocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordum
X123 al daha küçük olur heralde bilmiyom ama sığar @Bünyamina

Beyaz olan modeli kullanıyorum çok memnunum öneririm

hocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordum
Bence bu şekilde de sığar hocam. Zaten ekran kartıyla bir işi yok. Uzun değil soğutucu sadece ramlere çok yakın gelebilir onun da sorun yaratacağını sanmıyorum.

rahat sığar, peerless assassin alabilirsin, bütçe kısıtlıysa dark x123 de iş görür

Bence bu şekilde de sığar hocam. Zaten ekran kartıyla bir işi yok. Uzun değil soğutucu sadece ramlere çok yakın gelebilir onun da sorun yaratacağını sanmıyorum.
benimde korkum o yandan hocam ilerde ramlari yükseltmeyi de düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz olan modeli kullanıyorum çok memnunum öneririm
beyaz olanını bulamadım atabilir misin

Geri