Soğutucu hocam işte niye uyumlu olmasın?pc ile uyumlu mu
Hocam PlayStation a takılan görmedimpc ile uyumlu mu
kasan ile uyumlu mu ona bakman lazımpc ile uyumlu mu
Hocam PlayStation a takılan görmedim
Intel ve AMD ile uyumlu
hocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordumSoğutucu hocam işte niye uyumlu olmasın?
X123 al daha küçük olur heralde bilmiyom ama sığar @Bünyaminahocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordum
teşekkürlerX123 al daha küçük olur heralde bilmiyom ama sığar @Bünyamina
Bence bu şekilde de sığar hocam. Zaten ekran kartıyla bir işi yok. Uzun değil soğutucu sadece ramlere çok yakın gelebilir onun da sorun yaratacağını sanmıyorum.hocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordum
rahat sığar, peerless assassin alabilirsin, bütçe kısıtlıysa dark x123 de iş görürhocam onu bende biliyorum ben yanlış bi tabir kullanmışım demek istediğim pc bileşenlerimle uyuşurmu ekran kartım biraz büyük anakartım h610m ekran kartı 4060 o araya sığar mı emin olamadım o yüzden sordum
benimde korkum o yandan hocam ilerde ramlari yükseltmeyi de düşünüyorumBence bu şekilde de sığar hocam. Zaten ekran kartıyla bir işi yok. Uzun değil soğutucu sadece ramlere çok yakın gelebilir onun da sorun yaratacağını sanmıyorum.
beyaz olanını bulamadım atabilir misinThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Beyaz olan modeli kullanıyorum çok memnunum öneririm