ekran kartına takıcaksın anakarta takarsan ve igpu yoksa görüntü gelmez zatenAnakart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi buton
ekran kartına takıcaksın anakarta takarsan ve igpu yoksa görüntü gelmez zatenAnakart
Hangi buton
monitör açık mıEvett hocam
ramleri çıkarıp tekrar takEvett hocam
Hocam onunda yerinde temazsızlık varmonitör açık mı
Hocam yeni pc geldi zaten niye yapım öyle bişeramleri çıkarıp tekrar tak
sorunu bulmaya çalışıyoruz kankiHocam onunda yerinde temazsızlık var
Hocam yeni pc geldi zaten niye yapım öyle bişe
Anladım hocam da bilmiyorum bugün çok gerginim pc yi 5 saat vaktim gittisorunu bulmaya çalışıyoruz kanki![]()
Heheekran kartına psu dan gelen kabloyu taktın mı
hocam ekran kartına psudan gelen kabloyu taktın mı kontrol et ardından hdmi kablosunu tamtaktığına kon trol et ve monitöre takalı uyucunu ekran kartına ekran kartına taktığın ucu monitöre takAnladım hocam da bilmiyorum bugün çok gerginim pc yi 5 saat vaktim gitti
türkçemi unuttum hocam :d takmış zatenhocam ekran kartına psudan gelen kabloyu taktın mı kontrol et ardından hdmi kablosunu tamtaktığına kon trol et ve monitöre takalı uyucunu ekran kartına ekran kartına taktığın ucu monitöre tak
bunların hepsini yaptıktan sonra 1 kez daha yeniden başlat gelmesi lazımhocam ekran kartına psudan gelen kabloyu taktın mı kontrol et ardından hdmi kablosunu tamtaktığına kon trol et ve monitöre takalı uyucunu ekran kartına ekran kartına taktığın ucu monitöre tak
eğer gelmezse ramler tam oturmadığı için anakart rama geçmiyodur ondan dolayı da ekrana yansımıyodur kasayı açıp ramleri iyice oturttuğundan emin olbunların hepsini yaptıktan sonra 1 kez daha yeniden başlat gelmesi lazım
Hocam ben soğutucuyu takan da işlemci soğututa yapışıp düştü kalktı pinlerin üstüne baktım bişe yok acaba bişe olur mu?bunların hepsini yaptıktan sonra 1 kez daha yeniden başlat gelmesi lazım
eğer gelmezse ramler tam oturmadığı için anakart rama geçmiyodur ondan dolayı da ekrana yansımıyodur kasayı açıp ramleri iyice oturttuğundan emin ol