Instagram kitlesi neden böyle?

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
825
Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş onu öğrendim. Habire önüme dinle dalga geçen sözde mizah sayfaları geliyor tamam ben de shitpost severim ama bu kadarı da fazla artık diyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lütfen bu konuyu ilgi çekmek için mi açtın demeyin isteyen kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açabilir bunu hatırlatayım.

Kara mizahlar soğuk espiriler dolu sizin hoşunuza gitmemiş benim hoşuma gidiyor açıkçası sizin bu konuda tek şikayet etmeyeceğiniz yer facebook.

eden bulur kardeşim çok takma seni rahatsız ediyorsa gördüğün o tarz içerikleri banla daha az çıkar karşına

Yanlışımı düzelteyim tekrar okuyunca anladım ben sadece futbol mizahlarını seviyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sayfaları arkadaşın dediği gibi engelleyin.

Yanlışımı düzelteyim tekrar okuyunca anladım ben sadece futbol mizahlarını seviyorum.

O sayfaları arkadaşın dediği gibi engelleyin.
Engellemeye çalışacağım teşekkürler

Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş
Rahatlamak için Tiktok'tan çıkıp İnstagram'a geçmek kesinlikle boşa uğraş. Büyük fark yok. O, mizah sayfalarını ilgilenmiyorum + engelleyin gitsin.

ilgilenmiyorum diye işaretle daha ne saçma sapan içerikler var bir bilsen.

sosyal medyaların bana göre hiç biri rahatlama aracı değil. YouTube hariç. (shorts kısmından bahsetmiyorum normal videolar)
bunlar sadece zihninize 10 saniye önce izlediğiniz videoyu hatırlatmayacak kadar hızlı uygulanan bir içerik dizisi. (kendi tanımım)
kendimi gözlemlediğimde gerçektende 2-3 reels öncesini hatırlamıyorum. Bunların hiç birisi rahatlama aracı değil arkadaşlar. instagram tiktok vs. silin telefonunuzdan, çok klişe gelecek belki ama hobilerinizle uğraşın hava alın gezin dolaşın. uygulamayı sildiğinizde gerçekten sizin vaktinizi ne kadar çaldığını anlayacaksınız.

sosyal medyaların bana göre hiç biri rahatlama aracı değil. YouTube hariç. (shorts kısmından bahsetmiyorum normal videolar)
bunlar sadece zihninize 10 saniye önce izlediğiniz videoyu hatırlatmayacak kadar hızlı uygulanan bir içerik dizisi. (kendi tanımım)
kendimi gözlemlediğimde gerçektende 2-3 reels öncesini hatırlamıyorum. Bunların hiç birisi rahatlama aracı değil arkadaşlar. instagram tiktok vs. silin telefonunuzdan, çok klişe gelecek belki ama hobilerinizle uğraşın hava alın gezin dolaşın. uygulamayı sildiğinizde gerçekten sizin vaktinizi ne kadar çaldığını anlayacaksınız.
Yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için pek yapabilecek hobi bulamıyorum kitap da okumak artık pek sarmamaya başladı

Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş onu öğrendim. Habire önüme dinle dalga geçen sözde mizah sayfaları geliyor tamam ben de shitpost severim ama bu kadarı da fazla artık diyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lütfen bu konuyu ilgi çekmek için mi açtın demeyin isteyen kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açabilir bunu hatırlatayım.
yabanci videolarin yorumlarini gormelisin bizim kara mizah sayfalarina sukur edeceksin

sosyal medyam yok, kafam rahat mis

Bu sadece Instagram'a has bir durum değil. Her platformda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri