Neler Yeni

Instagram kitlesi neden böyle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Buğra Aykaç
Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş onu öğrendim. Habire önüme dinle dalga geçen sözde mizah sayfaları geliyor tamam ben de shitpost severim ama bu kadarı da fazla artık diyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lütfen bu konuyu ilgi çekmek için mi açtın demeyin isteyen kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açabilir bunu hatırlatayım.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kayra
Kara mizahlar soğuk espiriler dolu sizin hoşunuza gitmemiş benim hoşuma gidiyor açıkçası sizin bu konuda tek şikayet etmeyeceğiniz yer facebook.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak K.
eden bulur kardeşim çok takma seni rahatsız ediyorsa gördüğün o tarz içerikleri banla daha az çıkar karşına

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kayra
Yanlışımı düzelteyim tekrar okuyunca anladım ben sadece futbol mizahlarını seviyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sayfaları arkadaşın dediği gibi engelleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışımı düzelteyim tekrar okuyunca anladım ben sadece futbol mizahlarını seviyorum.

O sayfaları arkadaşın dediği gibi engelleyin.
Engellemeye çalışacağım teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
...
Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş
Rahatlamak için Tiktok'tan çıkıp İnstagram'a geçmek kesinlikle boşa uğraş. Büyük fark yok. O, mizah sayfalarını ilgilenmiyorum + engelleyin gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış can
ilgilenmiyorum diye işaretle daha ne saçma sapan içerikler var bir bilsen.

crabman

80+ Bronze
sosyal medyaların bana göre hiç biri rahatlama aracı değil. YouTube hariç. (shorts kısmından bahsetmiyorum normal videolar)
bunlar sadece zihninize 10 saniye önce izlediğiniz videoyu hatırlatmayacak kadar hızlı uygulanan bir içerik dizisi. (kendi tanımım)
kendimi gözlemlediğimde gerçektende 2-3 reels öncesini hatırlamıyorum. Bunların hiç birisi rahatlama aracı değil arkadaşlar. instagram tiktok vs. silin telefonunuzdan, çok klişe gelecek belki ama hobilerinizle uğraşın hava alın gezin dolaşın. uygulamayı sildiğinizde gerçekten sizin vaktinizi ne kadar çaldığını anlayacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Buğra Aykaç

sosyal medyaların bana göre hiç biri rahatlama aracı değil. YouTube hariç. (shorts kısmından bahsetmiyorum normal videolar)
bunlar sadece zihninize 10 saniye önce izlediğiniz videoyu hatırlatmayacak kadar hızlı uygulanan bir içerik dizisi. (kendi tanımım)
kendimi gözlemlediğimde gerçektende 2-3 reels öncesini hatırlamıyorum. Bunların hiç birisi rahatlama aracı değil arkadaşlar. instagram tiktok vs. silin telefonunuzdan, çok klişe gelecek belki ama hobilerinizle uğraşın hava alın gezin dolaşın. uygulamayı sildiğinizde gerçekten sizin vaktinizi ne kadar çaldığını anlayacaksınız.
Yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için pek yapabilecek hobi bulamıyorum kitap da okumak artık pek sarmamaya başladı

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Anlamıyorum şu Instagram kitlesini Tiktok'u sildim rahatlayayım dedim Instagram'ın kitlesinin de bir farkı yokmuş onu öğrendim. Habire önüme dinle dalga geçen sözde mizah sayfaları geliyor tamam ben de shitpost severim ama bu kadarı da fazla artık diyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lütfen bu konuyu ilgi çekmek için mi açtın demeyin isteyen kurallara uygun olduğu sürece istediği konuyu açabilir bunu hatırlatayım.
yabanci videolarin yorumlarini gormelisin bizim kara mizah sayfalarina sukur edeceksin

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
sosyal medyam yok, kafam rahat mis

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu sadece Instagram'a has bir durum değil. Her platformda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,575
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi